Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Almanca'daki nesnelere verilen cinselleştirme öğrenmeyi zorlaştırabilir. Bununla beraber Almanca çok saf kalmış bir dil, birçok dilde temel kelimeler benzer iken Almanca'da farklı olabilir. Kelimeler de uzun olduğu için söylemek veya öğrenmek zor olabilir. Latin alfabesini kullandığı için sorun yaşamazsınız ama alfabesi Latin alfabesi olan diğer dillere göre zorlanabilirsiniz.
Alifer
Uzman
Kısa cevap: Girince alışıyorsunYakın zamanda Almanca öğrenmeyi düşünüyorum. Sizce Almanca zor mu ve öğrendiğime değer mi?
Uzun cevap ve faydalı olabilecek birkaç öneri için bu konudaki cevaplarıma bakabilirsin: Almanca öğrenmek için öneriler
Son düzenleme:
- Makaleler
- 9
Kolay ve öğrenilmeye değer.
Alifer
Uzman
Bir de öğrendiğime değer mi kısmı var. Oradaki ücretsiz üniversitelerden yararlanmak dışında neden başka bir dil değil de Almanca sorusuna ben cevap bulamıyorum açıkçası. Bir dil öğrenmek her zaman iyidir ancak dediğim sebepten ayrı bir şey aklıma gelmiyor.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Ogrenilmeye degmez bir dil. Ogrenme isteginizin sebebini bilmemekle birlikte Farsca, Ingilizce, Arapca ve Ispanyolca oneririm. Almanca bunlardan hemen sonra gelir. O kadar onemsdiz degil ama bunlardan sonraki is bence.
Almanca Ögrenirsen diger Cermen (Germanic) dillerine yatkın olursun. Zaten Cermen dillerini konusan ülkeler dünyadaki en iyi yasam standartlarına sahip ülkelerdir. İzlanda, Norveç, İsveç, Danimarka, Almanya, Hollanda, İsviçre ve Avusturya.
Son zamanlarda mülteciler yüzünden suc oranları bu ülkelerde artısta ama genel olarak gayet iyi ülkeler.
Son zamanlarda mülteciler yüzünden suc oranları bu ülkelerde artısta ama genel olarak gayet iyi ülkeler.