Türkiye, savaş uçağı filosunu güçlendirmek amacıyla Almanya ve İngiltere ile Eurofighter Typhoon alımı konusunda önemli bir adım attı. Almanya, 40 adet uçağın satışına onay verirken, Türkiye ile İngiltere arasında da mutabakat zaptı imzalandı. Bu gelişme, Türkiye'nin savunma sanayiinde Avrupa ile iş birliğini derinleştirdiğini gösteriyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Özgür Özel sayesinde.
İtachi Uchiha
Yetkin
Kaynak? Doğruysa, güzel haber diyeyim.
Eurofighter fena alet değil. Bize katacağı en büyük artı AESA radarı
... Ha Bi'de çift motorlu ve daha yüksek irtifaya çıkabilen güncel bir uçağımız olacak.
Zaten şu an üretim hatları boş olduğu için direkt bizimkini ilk sıraya alırlar gibi duruyor.
Zaten şu an üretim hatları boş olduğu için direkt bizimkini ilk sıraya alırlar gibi duruyor.
Eurofighter fena alet değil. Bize katacağı en büyük artı aesa radarı... Ha Bi'de çift motorlu ve daha yüksek irtifaya çıkabilen güncel bir uçağımız olacak.
Aynı şeyleri düşünüyoruz hocam tırmanmada gerçekten süper bir uçak Eurofighter. Aynı zamanda radarıda bayağı güzel.
- Makaleler
- 1
Türkiye, savaş uçağı filosunu güçlendirmek amacıyla Almanya ve İngiltere ile Eurofighter Typhoon alımı konusunda önemli bir adım attı. Almanya, 40 adet uçağın satışına onay verirken, Türkiye ile İngiltere arasında da mutabakat zaptı imzalandı. Bu gelişme, Türkiye'nin savunma sanayiinde Avrupa ile iş birliğini derinleştirdiğini gösteriyor.
Eki Görüntüle 166113
Isin trajik yani ne biliyor musun peki? Bir gun savasmamiz gerekirse bu Avrupa ve Amerika'ya karsi olacak ve bu silahlari onlara karsi kullanamiyoruz, cunku anlasmamiz bu yonde ve buyuk ihtimal yazilimlarinda da trojan vardir. Boş verin bunlarin hepsi tiyatro anlayacaginiz.
denizius
Uzman
Isin trajik yani ne biliyor musun peki? Bir gun savasmamiz gerekirse bu Avrupa ve Amerika'ya karsi olacak ve bu silahlari onlara karsi kullanamiyoruz, cunku anlasmamiz bu yonde ve buyuk ihtimal yazilimlarinda da trojan vardir. Boş verin bunlarin hepsi tiyatro anlayacaginiz.
Öyle bir şey yok.
Umarım F16 block 70 ve F35 içinde bu haberleri görürüz.
Öyle bir şey yok.
Umarım F16 block 70 ve F35 içinde bu haberleri görürüz.
Ben artık ABD'den uçak falan alınabileceğini sanmıyorum.
Umalım da asıl F110 motorlarında kazık atmasınlar, aksi takdirde ayvayı yeriz.
Verilen para da bu F110 veya Hürjet'teki F404 motoruna yatırılması mantıklı olur.