Blackss

Uzman
Arkadaşlar merhaba.

Meğer Almanya'da korsan izlemek, özellikle Torrent kullanmak çok tehlikeliymiş. Bundan haberim yoktu maalesef. Stremio üzerinden bir film, izlemeyi bırakın 2-3 dakika sadece açıp kapattım diye WarnerBros ile davalık oldum. Muhtemelen para ceza gelecekmiş, 500-1500€ arası.

Peki Torrent yasak eyvallah ama internetten izlemek de mi yasak? Veya IPTV de mi yasak? Hiç bir şey izlemeyeceğiz ya da bir yöntem var mı? VPN kursam mesela VPN kullandığımı da anlayıp yine ceza verebilirler mi? Ne yapmak lazım?

Korsan kullandığını anlayacak yapıyı kurdularsa muhtemelen hiçbir yolu yoktur veya risklidir. Çok değişik, torrent olmadan nefes bile alamam. Hayatım ona bağlı.

Korsan kullandığını anlayacak yapıyı kurdularsa muhtemelen hiçbir yolu yoktur veya risklidir. Çok değişik, torrent olmadan nefes bile alamam. Hayatım ona bağlı.
Ya işte meğerse Torrent özellikle çok sıkı takip edilip sürekli raporlanıyormuş. Orada beni yakalayınca direkt IP den bulup sen şu gün şu saatte şu filmi torrentten paylaştın diye ihtarname çekip gönderiyorlar. Anladığım kadarıyla VPN kullanınca bulamıyorlar ama yine de belki bir bilen varsa diye sormak istedim.

En azından hdfilmcehennemine girebilir miyim gönül rahatlığıyla onu merak ediyorum :)

VPN kullanabilirsin ama yine önermem.
Türkiyenin gözünü seveyim ne güzel her şey serbest. Burada her şeyde bir kural veya yasak var çok bunalıyorum

NordVPN, ProtonVPN gibi log vermeyen VPN'ler ile izlerseniz ve torrent ile indirirseniz bir problem yaşayacağınızı zannetmiyorum. Zaten vpn'ler de kill-switch tarzı özellikler var. VPN bağlantısı kesildiği anda interneti kesiyor. Benim de almanya'da bir arkadaşım var. Film izleyeceğimiz zaman Discord'dan yayın açıyorum o da benim yayından izliyor filmi. Sizin de böyle bir imkanınız varsa yapabilirsiniz.

Ben böyle yapıyorum ama yine de orijinal izlemenizi tavsiye ederim. Benim korsan izleme sebebim sansürlerden kaynaklı.

Türkiye'de her şeyin serbest olması iyi bir şey değil. Korsan kullanım oranı çok yüksek. Korsanın da önerilecek bir tarafı yok aslında.

İnsanların maddi durumu da iyi olmadığı için yöneliyor mecburen.