Tüm sülarem Almanya ve Hollanda'da yalan söylemene gerek yok. Film izlemek için Neftlix almak yetiyor. Oda Almanya'da çerez parası, 400 TL zaten Almanya'da bişey değil. Size söyleyecek çok şey var ama açıkca söylersem linç ve üstüne uyarı yemem muhtemel.

Artık Türkiye'ye gelip akrabalarınıza "türkiye cennet" dersiniz. Bu mesajınızdan trol olduğunuzu anlamış olduk. Dizi/Film 400 TL değildir olsa bile Almanya'da az para.

İnsanları kışkırtıyorsunuz. Almanya'da 400 TL az para 20 Euro'ya yakın bir para. Refah yüksek ve istediğinizi bayılmadan alıyorsunuz. Alım gücünü biliyoruz. Yalan sözlere gerek yok.
Ne diyorsun ben anlamadım ki derdin ne? İnsan gibi soru sorduk tavsiyen yoksa gidebilirsin konudan.

Sen benim ne şartlarda iş bulduğumu nereden biliyorsun? Kaç para kira verdiğimi her ay geriye elime ne kadar para kaldığını nereden biliyorsun? Öyle her şey güllük gülistanlık refah ve paralar içinde yaşadığımı mı sanıyorsun? Saçma sapan ithamlarınla uğraşamıcam.

VPN kullanın, Almanya bu konuda katı bir ülke bu bilinen bir şey. VPN'le Torrent dosyalarını çekin ve kendi kütüphanenizi oluşturun derim en sağlıklı çözüm bu olacaktır. Bir diğer öneri ise VDS satın alıp uzak masaüstü bağlantısı üzerinden kullanıp VDS üzerinden içeriklerinizi seyretmeniz.

Ne diyorsun ben anlamadım ki derdin ne? İnsan gibi soru sorduk tavsiyen yoksa gidebilirsin konudan.

Sen benim ne şartlarda iş bulduğumu nereden biliyorsun? Kaç para kira verdiğimi her ay geriye elime ne kadar para kaldığını nereden biliyorsun? Öyle her şey güllük gülistanlık refah ve paralar içinde yaşadığımı mı sanıyorsun? Saçma sapan ithamlarınla uğraşamıcam.
Dostum ileri gittiysem özür dilerim ancak refah ve paralar içindesiniz. Ayrıca torrent ile film izlediğinde kalitesi düşük olmuyor mu? Bodrum tatili demişsin, bizimkiler ona gidemiyor daha.

Son düzenleyen: Moderatör:

Zamanında Hollanda'da ve Almanya'da yaşadım.

Şimdi bana cevap yazamıyorsun çünkü herkese açık olan bir meydanda bana diyecek bir bahane bulamadın.

Konuyu kapatalım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.

Meğer Almanya'da korsan izlemek, özellikle Torrent kullanmak çok tehlikeliymiş. Bundan haberim yoktu maalesef. Stremio üzerinden bir film, izlemeyi bırakın 2-3 dakika sadece açıp kapattım diye Warner Bros. ile davalık oldum. Muhtemelen para ceza gelecekmiş, 500-€1500 arası.

Peki Torrent yasak eyvallah ama internetten izlemek de mi yasak? Veya IPTV de mi yasak? Hiçbir şey izlemeyeceğiz ya da bir yöntem var mı? VPN kursam mesela VPN kullandığımı da anlayıp yine ceza verebilirler mi? Ne yapmak lazım?

Whonix gibi OS'lar işe yarar diye düşünüyorum.