Türkiye'de her şeyin serbest olması iyi bir şey değil. Korsan kullanım oranı çok yüksek. Korsanın da önerilecek bir tarafı yok aslında.

İnsanların maddi durumu da iyi olmadığı için yöneliyor mecburen.
Abi futbol maçı ayrı yerde basket maçı ayrı yerde hatta ligleri bile farklı yerlerde. Filmler diziler keza öyle. Aylık en az 5000 TL falan ödemek lazım herhalde hepsini izleyebilmek için. Bence korsan zorunluluk ya. Hele bir film olmuş 400 TL bizim burada.

VPN açıkken kimse neye girdiğimi, ne indirdiğini, ne yaptığımı asla bilemez değil mi? Paranoyak etti bu ülke beni
Almanya hükümeti vpn şirketine kullandığın ipni "öğrenmek istediğini" söylerse onlar da senin ipni hükümete verirse o şekilde öğrenebilirler. Zor bir ihtimal fakat imkansız değil.

Almanya hükümeti vpn şirketine kullandığın ipni "öğrenmek istediğini" söylerse onlar da senin ipni hükümete verirse o şekilde öğrenebilirler. Zor bir ihtimal fakat imkansız değil.
Burada hükümet değil de bu işten para kazanan avukatlık firmaları var. Torrent'i özellikle çok rahat takip edebiliyorlar çünkü her şey açık ya kim seedliyor kim download ediyor onları ele geçiriyorlar oradan süzüyorlar alman IP'si olanları sonra tehdit olarak mektup gönderiyorlar evine şu gün şu saatte şu diziyi torrent ile paylaşım yapmışsın diye. Yani download etmek suç değil upload etmek suç aslında. Eğer diyor ödemezsen bize ceza seni WarnerBros adına mahkemeye veririz. Asıl amaçları kısa yolda para koparmak mahkeme yoluna gitmek istemiyorlar çok uğraştırıcı ve masraflı olduğu için.

Dolayısıyla VPN güvenli bir seçenek olacak gibi sanırım. Hükümetin o kadar sıkı takip ettiğini sanmak istemiyorum VPN dir falan

Ailemden bir kişinin daha başına gelmişti dizi film yüzünden. Yukarıdakilerin dediği gibi log vermeyen bir VPN ile izlersen fark edilmez ve benim bildiğim kendi belirledikleri çok giriş yapılan belirli yerlerde oluyor bu ceza işi her gün adres değişen siteler varsa onlarda sorun olmuyor diye biliyorum ama sen yine de buna güvenip riske girme. Bence VPN ile de kesin koruman yok yasal yollarda devam edebilirsen etmeni tavsiye ederim.

Dava olayı da dediğin gibi ailemdeki kişi de kısa yoldan çözmüştü yoksa uzadıkça uzayacaktı ve orada firmaların affı da yok.

Hocam Almanya'da mı yaşıyorsunuz? VPN kullanmak yasal olsa da VPN ile korsan suçu işliyorsunuz o yüzden başınıza yine bir şeyler gelebilir.

@Blackss

Ayrıca VPN kötü işler için kullanıldığında yasal değil. Bu yaz Bodrum'da tatil keyfi yapıp Türkiye cennet demezsiniz umarım.

Konuyu refah gibi yerlere getirip trol yapmaya çalışmanız 2. sayfanın en yukarısındaki mesajdan anlaşılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Almanya'da mı yaşıyorsunuz? VPN kullanmak yasal olsa da VPN ile korsan suçu işliyorsunuz o yüzden başınıza yine bir şeyler gelebilir.

@Blackss

Ayrıca VPN kötü işler için kullanıldığında yasal değil. Bu yaz Bodrum'da tatil keyfi yapıp Türkiye cennet demezsiniz umarım.

Konuyu refah gibi yerlere getirip trol yapmaya çalışmanız 2. sayfanın en yukarısındaki mesajdan anlaşılıyor.
Evet yeni taşındım. Troll değilim burada ne kadar her platforma üye olmak zor ise aynı durum Almanya'da da geçerli bir ton para bayılmak lazım her şeyi izleyebilmek için dolayısıyla ben de bir yol yordam arıyorum. Türkiye'de zaten 12 yaşından beri Torrent kullanıyorum oyun, film, dizi, şarkı her şeyi indirdik kullandık zamanında hala daha yeni çıkan filmleri de bu yolla 4K HDR vs. izliyorum. Sinemanın kalitesi odamdaki TV'nin kalitesi yanında çöp kalıyor bir de benden 400 TL istiyorlar.

Haftaya Bodrum'dayım bu arada :)

Evet yeni taşındım. Troll değilim burada ne kadar her platforma üye olmak zor ise aynı durum Almanya'da da geçerli bir ton para bayılmak lazım her şeyi izleyebilmek için dolayısıyla ben de bir yol yordam arıyorum. Türkiye'de zaten 12 yaşından beri Torrent kullanıyorum oyun, film, dizi, şarkı her şeyi indirdik kullandık zamanında hala daha yeni çıkan filmleri de bu yolla 4K HDR vs. izliyorum. Sinemanın kalitesi odamdaki TV'nin kalitesi yanında çöp kalıyor bir de benden 400 TL istiyorlar.

Haftaya Bodrum'dayım bu arada :)

Tüm sülalem Almanya ve Hollanda'da yalan söylemene gerek yok. Film izlemek için Neftlix almak yetiyor. O da Almanya'da çerez parası, 400 TL zaten Almanya'da bir şey değil.

Artık Türkiye'ye gelip akrabalarınıza "Türkiye cennet" dersiniz. Bu mesajınızdan trol olduğunuzu anlamış olduk. Dizi/Film 400 TL değildir olsa bile Almanya'da az para.

Son düzenleyen: Moderatör: