Almanya'da nasıl korsan film/dizi izlerim?

Ne diyorsun ben anlamadım ki derdin ne? İnsan gibi soru sorduk tavsiyen yoksa gidebilirsin konudan.

Sen benim ne şartlarda iş bulduğumu nereden biliyorsun? Kaç para kira verdiğimi her ay geriye elime ne kadar para kaldığını nereden biliyorsun? Öyle her şey güllük gülistanlık refah ve paralar içinde yaşadığımı mı sanıyorsun? Saçma sapan ithamlarınla uğraşamıcam.

Bu konuyu okuyanlar senin gibi her gün vitaminli yemekler yemeyip ekmek yediği için troll olduğunuzu farketmemişler.

VPN kullanın, Almanya bu konuda katı bir ülke bu bilinen bir şey. VPN'le Torrent dosyalarını çekin ve kendi kütüphanenizi oluşturun derim en sağlıklı çözüm bu olacaktır. Bir diğer öneri ise VDS satın alıp uzak masaüstü bağlantısı üzerinden kullanıp VDS üzerinden içeriklerinizi seyretmeniz.

Dostum ileri gittiysem özür dilerim ancak refah ve paralar içindesiniz. Ayrıca torrent ile film izlediğinde kalitesi düşük olmuyor mu? Bodrum tatili demişsin, bizimkiler ona gidemiyor daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında Hollanda'da ve Almanya'da yaşadım.

Şimdi bana cevap yazamıyorsun çünkü herkese açık olan bir meydanda bana diyecek bir bahane bulamadın.

Konuyu kapatalım.

Son düzenleme:
Ayrıca Torrent ile film izlediğinde kalitesi düşük olmuyor mu?

Torrent'ten izlediği disk versiyonu ise kalite daha yüksektir. Dijital platformdan alınmışsa aynıdır. Senin kafanı big corplar yemiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Whonix gibi OS'lar işe yarar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…