Almanya'da yaşayan gurbetçi çektiği videoda, araba fiyatlarını gösterdi. Gurbetçi, çektiği videoda Almanya'nın Türkiye'yi kıskandığını söyleyen trolleri tiye aldı ve aylık 200-300 Euro gibi fiyata, Almanya'da araba sahibi olunabileceğini gösterdi. Bunu alaycı şekilde tiye alan gurbetçi, videonun sonunda da ironik bir kapanışla da videoyu bitirdi.
Detaylar
Kim cevapladı?Ah be kral kinaye yapıyorduk 
Almanya'da yaşayan gurbetçi çektiği videoda, araba fiyatlarını gösterdi. Gurbetçi, çektiği videoda Almanya'nın Türkiye'yi kıskandığını söyleyen trolleri tiye aldı ve aylık 200-300 Euro gibi fiyata, Almanya'da araba sahibi olunabileceğini gösterdi. Bunu alaycı şekilde tiye alan gurbetçi, videonun sonunda da ironik bir kapanışla da videoyu bitirdi.
Ben de sıfır G29 aldım 11k'ya.

Annem: Bizim millette para var, inanma oğlum böyle şeylere 
- Makaleler
- 9
27 bin euroluk araba ayda nasıl 300 euro oluyor merak ettim. Ayda 300 euro ile 7-8 yıla anca ödenmiş oluyor parası.
Almanya iyi hoş da insanlar çok ruhsuz be abi. O kadar bolluk içinde bu ruhsuzluk nereden geliyor anlam veremedim. Belki de yaşlı nüfus yüzündendir.
Ruhsuz nüfusu zır cahil siyasal islamcı nüfusa tercih ederim hocam.Almanya iyi hoş da insanlar çok ruhsuz be abi. O kadar bolluk içinde bu ruhsuzluk nereden geliyor anlam veremedim. Belki de yaşlı nüfus yüzündendir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-