O çöp atanlar vatan haini bir Orangutan'dır. Vatanımızı ne hale soktular Pakistan gibi her yer 😞

Japonya'daki videoları izleyin hocam yerde bir tane ciklet parçası, kağıt bile yok. İnsan görünce imreniyor, Türkiye'de bu şekilde olsa ne güzel olurdu, İstanbul yine de biraz düzgün yerde pek çöp yok diğer illerde çok vahim durum Pakistan'dan fark yok yere çöp atma konusunda.

Burası makyajlı bir Afganistan artık. Kültür, eğitim seviyesi yerlerde. Bu resimler evimin önündeki caddeden. Dağda büyümüş, gölden su içmiş, aileden hiçbir şey alamamış davarların yaptıkları ortada. Bunu yapanlar çok açık söylüyorum vatan haini bir şey çocuğudur.
IMG20240812084855.webp
IMG20240812084901.webp
IMG20240812084905.webp
IMG20240812084911.webp

Burası makyajlı bir Afganistan artık. Kültür, eğitim seviyesi yerlerde. Bu resimler evimin önündeki caddeden. Dağda büyümüş, gölden su içmiş, aileden hiçbir şey alamamış davarların yaptıkları ortada. Bunu yapanlar çok açık söylüyorum vatan haini bir şey çocuğudur.
Maalesef hocam. Eğitim Seviyesi bir 10 yıl sonra sizce nasıl olur? Yükselir mi Düşer mi? Bence %5 oranında yükselir.

Burada çöp atanlara laf atan arkadaşlardan kaçı sigara kullanıyor ve kaçı izmaritleri yere atıyor çok merak ediyorum... Çöp atanlara kızıyorum ama çöp cidden temizlenmesi kolay bir şey, temizlik görevlisi en kötü belediye tarafından akşam sahile sokulan traktör ile kolaylıkla temizlenebiliyor ama o izmaritler asla temizlenemiyor.

Burada çöp atanlara laf atan arkadaşlardan kaçı sigara kullanıyor ve kaçı izmaritleri yere atıyor çok merak ediyorum... Çöp atanlara kızıyorum ama çöp cidden temizlenmesi kolay bir şey, temizlik görevlisi en kötü belediye tarafından akşam sahile sokulan traktör ile kolaylıkla temizlenebiliyor ama o izmaritler asla temizlenemiyor.
Ben sigara kullanıyorum ve asla yerlere atmıyorum. Yanımda atan olursa kavga ediyorum.
Çöp temizlenmesi kolay bir şey değil! Eğer kolay bir şey olsaydı her yer çöp olmazdı.
Ayrıca vaktin olunca senden biraz şehir dışına çıkmanı ve belediyelerin kontrolünde olmayan nehir kenarı, mesire alanı vb. yerleri gezmeni ve atılan çöpleri görmeni tavsiye ederim. Hatta dökülen molozları da gör isterim.

Önemli olan temizlenmesi değil! Kirletilmemesidir.