Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Alınabilir.
Series 9 almak istemiyordum DualSense 5 alacaktım ancak Elite Series 2 çok ilgimi çekti ve Türkiye’dekine göre fiyat farkı büyük olduğu için her türlü avantajlı olur satarken bile.
Malzeme kalitesi Elite Series 2’de iyi mi? Direkt Series 9’ları arkadaşımın One S’iyle oynarken kullanmıştım hiç beğenmedim.
Pcman80
Üstün
Hocam TR için konuşuyorum ki tahminen orada da fiyatlar aynıdır, DS5 Edge almak daha mantıklı değil mi?Almanya Mediamarkt’tan alınca 5.000 TL’ye geliyor. Türkiye’deki fiyatından 3.000 TL daha ucuz olduğu için çok ilgimi çekti. Modifiye gibi şeyler yapılabildiği için de güzelmiş, alınır mı?
219 Euro hocam o…Hocam TR için konuşuyorum ki tahminen orada da fiyatlar aynıdır, DS5 Edge almak daha mantıklı değil mi?
Series 9 almak istemiyordum DualSense 5 alacaktım ancak Elite Series 2 çok ilgimi çekti ve Türkiye’dekine göre fiyat farkı büyük olduğu için her türlü avantajlı olur satarken bile.
Malzeme kalitesi Elite Series 2’de iyi mi? Direkt Series 9’ları arkadaşımın One S’iyle oynarken kullanmıştım hiç beğenmedim.
Kendim kullanıyorum. Elite Series 2 kat kat iyi bir gamepad. Premium'un şekil bulmuş hali der geçerim.
Series 9’a göre çok farklıysa onu almak olacak sanırım kararım.Kendim kullanıyorum. Elite Series 2 kat kat iyi bir gamepad. Premium'un şekil bulmuş hali der geçerim.
Satarken bir avantajı olmaz size, o fiyata satıyor herkes zaten. 5.000-5.500 civarı.Series 9 almak istemiyordum DualSense 5 alacaktım ancak Elite Series 2 çok ilgimi çekti ve Türkiye’dekine göre fiyat farkı büyük olduğu için her türlü avantajlı olur satarken bile.
Satarken bir avantajı olmaz size, o fiyata satıyor herkes zaten. 5.000-5.500 civarı.
Hocalarım annem almış perşembe günü akşamı gelecek görüşlerimi söylerim.Kendim kullanıyorum. Elite Series 2 kat kat iyi bir gamepad. Premium'un şekil bulmuş hali der geçerim.
Drift problemi falan olabildiğini söylüyorlar ve bir çok kişi de soruyor, öyle bir şey biliyor musunuz?
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-