Semih_gdk10

Becerikli
Gram altın fiyatları aldı başını gidiyordu ama yolda kaza yaptı. Acaba tekrardan artacak mı?😀

Not: Yatırım tavsiyesi değildir.

Enflasyon düşer, ürün fiyatları azalır, ekonomi iyileşir alım gücü artarsa hayır. Bunların olmayacağını bildiğimiz için evet çok yükselir yine.

Ben yakın zamanda tekrar artacağını düşünmüyorum.

Altın neden yükseldi? Savaş öncesi, savaşın neden olabileceği piyasa dinamiklerine ayak uydurabilmek için.

Pekala, savaş nasıl gidiyor? Amerika son derece gönülsüz; İran ise her zamankinden güçlü. Bu sefer işler beklendiği gibi gitmedi ve savaşın faturası, Amerikalılara patladı. İran Hürmüz Boğazı'nı kapattı ve petrol aldı başını gitti. Amerika, GAS fiyatlarını dengede tutabilmek adına durmadan altın satıyor. Farkındaysanız bu hamle de savaşın Amerika'ya olan bilançosunu artırıyor. Zaten Trump'ta hatalarının farkında ve sürekli İran'la masada anlaşabilmek için temas halinde.

Gram altın fiyatları aldı başını gidiyordu ama yolda kaza yaptı. Acaba tekrardan artacak mı?😀
Altın çok vefa sahibidir; geldiği yeri unutmaz, rekorunu tazeler sadece :)
Ama petrol yükseldikçe biraz düşmesi muhtemeldir. Benim büyük zararım var ama rekora doğru tam gaz gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör: