ornitorenk

Uzman
Çok şey kaybetme riskim var. Ons altın 2 günde 120-130 dolar aşağı düştü.
2 yılda neredeyse 3 katı giden bir emtiaya 3 katın sonunda girmek gibi bir enayilik yaptım. Buradan sonra devir değişecek gibi. Çoğu şeyimi buna bağladım. Savaş çıkacak ayağına yükseliş beklerken herkes ters köşe oldu. Düşüp duruyor. Bir tren vardı, o trene yolun sonunda binmişim gibi hissediyorum.

Çok şey kaybetme riskim var. Ons altın 2 günde 120-130 dolar aşağı düştü.
2 yılda neredeyse 3 katı giden bir emtiaya 3 katın sonunda girmek gibi bir enayilik yaptım. Buradan sonra devir değişecek gibi. Çoğu şeyimi buna bağladım. Savaş çıkacak ayağına yükseliş beklerken herkes ters köşe oldu. Düşüp duruyor. Bir tren vardı, o trene yolun sonunda binmişim gibi hissediyorum.

Uzun vade, uzun vade. Kısa vadede her şey olabilir misal benim 3 gün önce zararım 100k idi bugün 50k düştü. Panik satış yapmamalısın. Ytd.

Altın uzun vade yatırım aracı değildir aslında ama kısa vadede kâr etmedim diye üzülmek yerine alım yapılmalı ytd.

Uzun vade, uzun vade. Kısa vadede her şey olabilir misal benim 3 gün önce zararım 100k idi bugün 50k düştü. Panik satış yapmamalısın. Ytd.

Gram fiyatı hakkında konuşmuyorum ben ama. Şu an ki ons fiyatı sıkıntılı. Bu kadar çok artması korkutuyor. Şimdi de sıkıştırdılar bir banda. Ons altına her şey olabilir. Öyle al unut olayı yıllar öncesi içindi. Sabitti çok uzun süre ons altının fiyatı çünkü. Enflasyona karşı da değer kazanıyordu gram sadece. Şimdi olay çok farklı. Ytd tabiki.

1-2 gün içinde ons 5230'dan 5080'e düştü. Hala güvenli liman, al unut cart curt gözüyle bakan var mı? Ytd.

Son düzenleme:
Gram fiyatı hakkında konuşmuyorum ben ama. Şu an ki ons fiyatı sıkıntılı. Bu kadar çok artması korkutuyor. Şimdi de sıkıştırdılar bir banda. Ons altına her şey olabilir. Öyle al unut olayı yıllar öncesi içindi. Sabitti çok uzun süre ons altının fiyatı çünkü. Enflasyona karşı da değer kazanıyordu gram sadece. Şimdi olay çok farklı. Ytd tabii ki.

1-2 gün içinde ons 5230'dan 5080'e düştü. Hala güvenli liman, al unut cart curt gözüyle bakan var mı? Ytd.

Dönem dönem piyasa şekil değiştirir. Bir zaman araba, ev, arsa, bir ara gümüş, altın ve şu an da gözüken borsa gibi söylediklerim kendi fikrim olup yatırım tavsiyesi değildir.