TT'yi defalarca aradığımda, dediklerini yaptığımda; ''Hat değerleriniz normal'' mesajını veriyorlar.. buna takiben; modemin kapatıp yarım saat-bir saat kapatıp dinlenmesini istiyorlar, konumunu değiştirmek isteyip, bilgisayarın ve cep telefonlarının geçmişini temizlenmesini istiyorlar.. halbuki bu sorunu yaşamadan 50 MBPS paketimde 50'yi alabiliyordum. şimdi ise 30'dan yukarı çıkmıyor. Daha önce 50 indirme paketine 560TL ve küsüratlı ödüyordum, başka kampanyaya geçtim 422tl ardından 399tl ödeyeceğim ancak onda da şüpheliyim. zorca kazandığımız parayla hem zulm çekiyoruz hem interneti kullanamıyoruz. Böyle sorun yaşayan nasıl çözdü? zamanla bekledi mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Berk Demiray
Becerikli
TT'den çektiklerimi anlatmaya başlasam sayfalar yetmez. Kullandığım süre boyunca o kadar çok sorun yaşadım ki, gün içinde sürekli kesintiler, günlerce gelmeyen internet. Eve kaç kez servis geldi saymayı bırakmıştım artık. Saha dolabından port değişimleri, bina içi çekilen yeni kablolar, yetmedi bir de en son geldiğinde camdan aşağı binanın dışından ankastre kutusuna kablo çektiler. Hiç biri sorunları tamamen çözmedi. Bu arızalar da öyle altyapı olmayan, uzak yerlerde değil, İstanbul'un ortasında oluyordu. Tavsiyem en kısa sürede Türk Telekom'u bırakmanız. Superonline'a geçtim, ikinci yıl bitti sorunsuz kullanıyorum. İlaç gibi geldi TT rezilliğinden sonra.
Chomusuke 52
Üstün
- Makaleler
- 1
Mobil uygulamadan şikayetini oluştur. 10 gün içerisinde falan ilgileniyorlar. Müşteri hizmetlerinde çalışan elemanlarının neredeyse tamamı aşırı bilgisiz. Tek bildikleri modemi aç kapa, fişi çek tak.TT'yi defalarca aradığımda, dediklerini yaptığımda; ''Hat değerleriniz normal'' mesajını veriyorlar.. buna takiben; modemin kapatıp yarım saat-bir saat kapatıp dinlenmesini istiyorlar, konumunu değiştirmek isteyip, bilgisayarın ve cep telefonlarının geçmişini temizlenmesini istiyorlar.. halbuki bu sorunu yaşamadan 50 MBPS paketimde 50'yi alabiliyordum. şimdi ise 30'dan yukarı çıkmıyor. Daha önce 50 indirme paketine 560TL ve küsüratlı ödüyordum, başka kampanyaya geçtim 422tl ardından 399tl ödeyeceğim ancak onda da şüpheliyim. zorca kazandığımız parayla hem zulm çekiyoruz hem interneti kullanamıyoruz. Böyle sorun yaşayan nasıl çözdü? zamanla bekledi mi?
Mesajınız için teşekkürler berk demiray, kırsal bölgede olduğum için en iyi ve tek seçenek maalesef belli.
Mobil uygulama üzerinden bulamadım ancak, Messenger üzerinden yazdığımda hemen arıza kaydı oluşturdular bugün aradılar modeme sinyal gelip durdu onur bey, kontrol eder misin biz de kontrol edelim tekrar dediler kontrol ettim sonuç aynı. Arıza kaydına devam sanırım halen araştırılıyor...
Olayın özeti; mobilden arıza bırakamadım bulamadım, fb-meta, Messenger üzerinden arıza kaydı bıraktım bekliyorum.
Güncelleme; 25 şubat 2025 Salı 16:30, TTNET destek ekibi gelip eskiyen kablomu yenisi ile değiştirdiler, şu an hat değerleri 97Mbps download, 30Mbps Upload'a kadar çıktı. Hat değerlerim ve indirme değerlerim gayet iyileşti.
Eski Kablom'da bayağı ezikler vardı. CAT6 idi, şimdiki kablo siyah ve dediklerine göre çok yalıtımlı, uzun ömürlü. Anlayamadım hangi ve ne tür kablo kullanıyorlar acaba, iletim MHz'si iyi midir?
Mobil uygulamadan şikayetini oluştur. 10 gün içerisinde falan ilgileniyorlar. Müşteri hizmetlerinde çalışan elemanlarının neredeyse tamamı aşırı bilgisiz. Tek bildikleri modemi aç kapa, fişi çek tak.
Mobil uygulama üzerinden bulamadım ancak, Messenger üzerinden yazdığımda hemen arıza kaydı oluşturdular bugün aradılar modeme sinyal gelip durdu onur bey, kontrol eder misin biz de kontrol edelim tekrar dediler kontrol ettim sonuç aynı. Arıza kaydına devam sanırım halen araştırılıyor...
Olayın özeti; mobilden arıza bırakamadım bulamadım, fb-meta, Messenger üzerinden arıza kaydı bıraktım bekliyorum.
Güncelleme; 25 şubat 2025 Salı 16:30, TTNET destek ekibi gelip eskiyen kablomu yenisi ile değiştirdiler, şu an hat değerleri 97Mbps download, 30Mbps Upload'a kadar çıktı. Hat değerlerim ve indirme değerlerim gayet iyileşti.
Eski Kablom'da bayağı ezikler vardı. CAT6 idi, şimdiki kablo siyah ve dediklerine göre çok yalıtımlı, uzun ömürlü. Anlayamadım hangi ve ne tür kablo kullanıyorlar acaba, iletim MHz'si iyi midir?
Son düzenleme:
Chomusuke 52
Üstün
- Makaleler
- 1
Sorunun düzelmesine sevindim. Bu tarz durumlarda yazılı olarak bir şikayet hattından bildirin. Müşteri hizmetleri personeli aşırı tecrübesiz. Muhtemelen çektikleri CAT 6 kablo tek bakır olan kalitelilerdendir. Bize de onlardan alın demişti TT yetkilisi.Eski Kablom'da bayağı ezikler vardı. CAT6 idi, şimdiki kablo siyah ve dediklerine göre çok yalıtımlı, uzun ömürlü. Anlayamadım hangi ve ne tür kablo kullanıyorlar acaba, iletim MHz'si iyi midir?
Berk Demiray
Becerikli
Endişelenecek ne var ki. Zaten CAT 6 kablo kullanmış olsanız bile içindeki 8 ince kablodan sadece ikisini kullanıyordunuz hat için.Yahu gerçekten çok endişeleniyorum... eski CAT 6 kablosu imiş. Ancak bu arkadaşların taktığı kablo daha ince ve herhangi bilgi vermediler veya teknik sunum olmadı...
Fotoğraf/Görsel Ekleri yüklenecektir.
Şimdi taktıkları kablo ile hız değerlerinizde bir düşüklük yoksa sorun yoktur.
Yeni konular
-
-
-
-
Sistem toplarken ilk etapta ucuz klavye ve fare almak mantıklı mıdır?
- Max Caulfield
-
-
-
-