Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SalimBdk 34

Uzman
Kardeşim benim PC de modlanmış farming 2025 oynuyorken birden sistem gitti. Güç tuşuna bastık ama açılmadı. Sonra ben Power Supply kablosunu PSU'dan çıkardım, geri taktım ve PC açıldı. Herhangi bir minidump yok ama şunlar sistem kapanmadan önce bu hataları vermiş. @Ayhan Dönmez RAM ayarları yapmaz, değil mi?

Ekran görüntüsü 2026-07-18 235307.webp

Ekran görüntüsü 2026-07-18 235313.webp

Son düzenleme:
Çözüm
Değiştirdim abi sorun yok, içerisi hamam gibi oldu hem hava sıcak... Teli de söyle yaptım herhangi yere temas etmiyor artık sağlam.

@Ayhan Dönmez abi Windows'u optimize etmek, gereksiz kaynak tüketen şeyleri kapatmaya yönelik bildigin iyi bir rehber var mı?
Değiştirdim abi sorun yok, içerisi hamam gibi oldu hem hava sıcak... Teli de söyle yaptım herhangi yere temas etmiyor artık sağlam.

@Ayhan Dönmez abi Windows'u optimize etmek, gereksiz kaynak tüketen şeyleri kapatmaya yönelik bildigin iyi bir rehber var mı?

Dosya Ekleri

• 20260719_171051.webp
    20260719_171051.webp
    3,8 MB · Görüntüleme: 13
  • 20260719_170923.webp
    20260719_170923.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Çözüm

Birebir geniş kapsamlı böyle bir rehber bilmiyorum. Techolay YT kanalda var. Winutil ve Winhance kullanacaksın. OOSU10 da kullanabilirsin. Çerçöp ne varsa Advanced taratarak Reg kayıtları dahil silmek için Revo öneririm. Revo'da Autorun bölümünde Startup programları tikini kaldırıp kapatabilirsin.

Ben hazır modifiyeciyim, zaten 60 işlem geliyor stokta. Buna ayrı bir konu aç, iks99 etiketle. Bağlantıyı paylaşıp kurulumu anlatır. @SalimBdk

@X99 bakar mısın? Winhance kullanmıştım abi sonra acaba omu sorun ett, D, ye default almıştım o yeterliyse onu kullanayım.

Sen dediğim gibi her şeyin yol yordamı var. Ayrı konu oluştur. Hazır modifiye sistem nasıl kurulur ya da custom ISO, OS nasıl kullanılır şeklinde. Oradan devam edin.