SolaireofAstora

Başarılı
Arkadaşlar ben köyde yaşıyorum. Köyün anayoluna doğru altapı VAE ama bizim ev biraz daha uzakta altyapı getirmediler, o yüzden antenle internet getirdiler. Filikanet internetim ama resmi sitesinden dln getirtmedik. Burada 1 tane adam var o yapıyor o işi, IBAN'dan parasını atiyoruz o interneti falan açık tutmaya devam ediyor. Bu internet 12Mbps ama 2 Mbps veya daha az internet hızı alıyorum. YouTube'da 360p vide izleyebiliyorum bazen takılıyor o da oyun indirme oynama ping sizlere ömür. Bu güzel sözler ilettiğim adama defalarce dedik hep bie bahane uydurdu. İşte yavaşlar gelriken şöyle olur böyle olur hatta adam modmein bozuk olduğunu dedi. Bir tane tandığımın laptopunu aldım modeme giden kabloyu ona bağladım int hızı değişmedi. Ben bu adamı aradım 10dk olmadı adam ben anlamayıyorum abicim tm hadi görüşüriz dedi, suratıma kapattı, kaldım öyle şimdik.

Bana Superbox gibi sınırlı ve çok pahalı paket olmayan idare edecek, yani hızını versin yeter video falan rahatça izliyebileyin bir internet önerebilirmsiniz?

Altyapı yok tekrar hatırlatmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'un magnet'ine bakabilirsiniz Superbox'a göre çok daha uygun köyde Türk Telekom 4.5G varsa kullabilirsiniz
100 GB kotalı Yeni Magnet 100 GB Tarifesi
200 GB kotalı
300 GB kotalı
Sınırsız kotalı 15 Mbps hız sınırlı

Ülke altyapısız internet için çok gelişmiş değil bu sebeple nereden alırsanız alın hem pahalı hem de yavaş olacak. Yine de bazı linkler bırakayım:
Cep Magnet Modemli Tarifeleri
Taşınabilir & Altyapısız İnternet ve Redbox Tarifeleri | Vodafone
Gezgin İnternet ile İnternet Bağlantınız Hep Yanınızda! — TurkNet kurulum ücreti vs. de var, iyi araştırın derim.

TurkNet'in kampanyası kapalı aynı zamanda Vodafone'un köyde pek iyi performans vereceğini sanmıyorum geriye Turkcell'den sonra en iyi 4.5G'ye sahip Türk Telekom kalıyor.

Ülke altyapısız internet için çok gelişmiş değil bu sebeple nereden alırsanız alın hem pahalı hem de yavaş olacak. Yine de bazı linkler bırakayım:
Cep Magnet Modemli Tarifeleri
Taşınabilir & Altyapısız İnternet ve Redbox Tarifeleri | Vodafone
Gezgin İnternet ile İnternet Bağlantınız Hep Yanınızda! — TurkNet kurulum ücreti vs. de var, iyi araştırın derim.

Starlink'i kabul etseler Elon Musk çok iyi işler yapacak ama işte Turkcell gibi firmalar araya giriyor tahminimce.

Hocam bulunduğunuz yerde yerel operatörler olabilir. Onları araştırabilirsiniz. Genelde AirFiber ile hizmet veriyorlar.

@SolaireofAstora hocam Türk Telekom magnet kullandım. Ve ben beğenmiyorum verilen modem çok yavaş. Bize 4.5G denilerek 4G bir modem verdiler. Çok bir seçeneğiniz yok gibi duruyor. Bence açık kapı ve Türk Telekom müdürlüğünü biraz darlayın her yere şikayet edin belki altyapı getirirler. Ama maalesef bu AirFiber dediğimiz internetler de kurumsallıktan uzak oluyor :/

Superbox dışı magnet te denedim Superbox daha iyi ama Superbox'ta kötü hala kullanıyorum ve altyapı olsa iptal etmeyi planlıyorum. Eğer normal mobil veri çekiyorsa Türk Telekom'un magnet i deneyin eğer direkt normal intte çekmiyorsa tek çare Superbox.

Türk Telekom'un magnet'ine bakabilirsiniz Superbox'a göre çok daha uygun köyde Türk Telekom 4.5G varsa kullabilirsiniz
100 GB kotalı Yeni Magnet 100 GB Tarifesi
200 GB kotalı
300 GB kotalı
Sınırsız kotalı 15 Mbps hız sınırlı

Hocam oyun indridiğim için sınırsız lazım ve 800TL çok pahalı

Superbox dışı magnet te denedim Superbox daha iyi ama Superbox'ta kötü hala kullanıyorum ve altyapı olsa iptal etmeyi planlıyorum. Eğer normal mobil veri çekiyorsa Türk Telekom'un magnet i deneyin eğer direkt normal intte çekmiyorsa tek çare Superbox.

Magnet olur çekiyor ama acayip pahalı hocam 800TL ne 400 500 yok mu o fiyatlar

@SolaireofAstora hocam Türk Telekom magnet kullandım. Ve ben beğenmiyorum verilen modem çok yavaş. Bize 4.5G denilerek 4G bir modem verdiler. Çok bir seçeneğiniz yok gibi duruyor. Bence açık kapı ve Türk Telekom müdürlüğünü biraz darlayın her yere şikayet edin belki altyapı getirirler. Ama maalesef bu AirFiber dediğimiz internetler de kurumsallıktan uzak oluyor :/
Efendim altyapı getiremeyiz demişlerdi ben babamla gitmiştim ilçeye adam getiremeyiz dedi

Uzaynet nasıldır arkadaşlar

Son düzenleme: