SolaireofAstora
Başarılı
Arkadaşlar ben köyde yaşıyorum. Köyün anayoluna doğru altapı VAE ama bizim ev biraz daha uzakta altyapı getirmediler, o yüzden antenle internet getirdiler. Filikanet internetim ama resmi sitesinden dln getirtmedik. Burada 1 tane adam var o yapıyor o işi, IBAN'dan parasını atiyoruz o interneti falan açık tutmaya devam ediyor. Bu internet 12Mbps ama 2 Mbps veya daha az internet hızı alıyorum. YouTube'da 360p vide izleyebiliyorum bazen takılıyor o da oyun indirme oynama ping sizlere ömür. Bu güzel sözler ilettiğim adama defalarce dedik hep bie bahane uydurdu. İşte yavaşlar gelriken şöyle olur böyle olur hatta adam modmein bozuk olduğunu dedi. Bir tane tandığımın laptopunu aldım modeme giden kabloyu ona bağladım int hızı değişmedi. Ben bu adamı aradım 10dk olmadı adam ben anlamayıyorum abicim tm hadi görüşüriz dedi, suratıma kapattı, kaldım öyle şimdik.
Bana Superbox gibi sınırlı ve çok pahalı paket olmayan idare edecek, yani hızını versin yeter video falan rahatça izliyebileyin bir internet önerebilirmsiniz?
Altyapı yok tekrar hatırlatmak isterim.
Bana Superbox gibi sınırlı ve çok pahalı paket olmayan idare edecek, yani hızını versin yeter video falan rahatça izliyebileyin bir internet önerebilirmsiniz?
Altyapı yok tekrar hatırlatmak isterim.
Son düzenleyen: Moderatör: