Geraltın kılıcı
Üstün
Efendim, merak ettiğimden ötürü soruyorum.
Efendim, ASRock Pro4 anakartına XPG GAMMİX D30 modelini taktım ancak güç gelmesine rağmen çalışmadı. Sizce sorun bununla mı alakalı?Üst mesajda dediğim gibi bu anakarta kalmış bir durum. Çalışabilir ya da çalışmayabilir.
Anakart üreticisi bellek uyum listesinde yer alan RAM'ler, test esnasında kullanmış olduğu RAM'lerdir.
Anakartın uyumluluk listesine bakıldığında uyumlu olarak gözüküyor. Belki RAM'ler de sorun olabilir.Efendim, ASRock Pro4 anakartına XPG GAMMİX D30 modelini taktım ancak güç gelmesine rağmen çalışmadı. Sizce sorun bununla mı alakalı?
Anakartın uyumluluk listesine bakıldığında uyumlu olarak gözüküyor. Belki RAM'ler de sorun olabilir.
O zaman anakartınla RAM'in uyumsuz. BIOS güncel miydi peki?Efendim, aynı RAM'i 2. bilgisayarımda kullanıyorum.
Asrock PRO 4 anakartın olduğu kasada başka bir sorun olmadığından emin miyiz? Yani Asrock anakart ADATA RAM dışında bir RAM ile çalışıyor mu?Efendim, aynı RAM'i 2. bilgisayarımda kullanıyorum.
Bilmiyorum.O zaman anakartınla RAM'in uyumsuz. BIOS güncel miydi peki?
ASRock Pro 4 anakartın olduğu kasada başka bir sorun olmadığından emin miyiz? Yani ASRock anakart Adata RAM dışında bir RAM ile çalışıyor mu?
"çalışmış" mıştan ziyade, canlı olarak sen deneyebildin mi?Bilmiyorum.
Teknik servis Samsung RAM ile denemiş ve çalışmış.
BIOS güncel değilse güncellet. Güncel BIOS her zaman iyidir.
"Çalışmış" mıştan ziyade, canlı olarak sen deneyebildin mi?