AM5 işlemci güçlendirme kiti alınır mı?

Hocam pin temas sorunu yarattığını söylemiş. Eğer vidaların birini çok sıkar diğerini az sıkarsam pinde temas sorunu oluşur demiş. Dengeli sıkmam gerektiğini söylemiş kısaca, yoksa temassızlık olur muş.

Sizce iade edeyim mi? Ben de arada kaldım doğrusu.

Çaprazlama sıkarsanız bir sorun olmaz. Kalsın, iade etmeyin.

Tamamdır hocam, teşekkür ederim.

Hocam, peki anakart garanti dışı kalır mı?
Şirketlerin yabancı kaynaklarına göre orijinal çerçeveyi (frame) sakladığınız sürece sıkıntı yok ama Türkiye distribütörleri bu duruma ne der, bilmiyorum.

Tamamdır hocam, teşekkür ederim.

Hocam, peki anakart garanti dışı kalır mı?
Hayır tabi ki çıkardığın parçayı kaybetme yeterli.

Şirketlerin yabancı kaynaklarına göre orijinal çerçeveyi (frame) sakladığınız sürece sıkıntı yok ama Türkiye distribütörleri bu duruma ne der, bilmiyorum.

Hocam anlayamazlar ki.

Hocam anlayamazlar ki.
Hocam, bence sizde takmayın işlemci güçlendirici kiti ben iade ediyorum şimdi. Pin uyumsuzluk riski yüksek diyorlar. Gemini ile detaylı araştırırdım uyumsuzluk sorunu yüksekmiş.

@LH44 Hocam en iyi siz bilirsiniz. İşlemci güçlendirici kiti zarar verir mi işlemciye?

Son düzenleme:

Zarar vermez. Pin temassızlığı aldığınız soğutucuyu fazla sıkınca da oluyor.

@demjr, Bir ara yaşandı böyle bir şey, biri frame ile gönderdiği için servis kabul etmedi. Bu sebeple anakartın kendi braketlerini kaybetmeyin, öyle bir durumda geri takın.

Bu arada sanıram asıl benim almam lazım.

Teşekkür ederim hocam. Almak isterseniz idefixten 840 Tl'ye satın alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…