Öncelikle benim bir soğutucum var ancak bilgisayarcı içindeki metal parçaları çalmış. Şu an LGA1151 soket PC kullanıyorum ve ilerleyen zamanlarda AM5 anakart ve CPU alınacak. Yani şimdi soğutucu çöp mü oldu? Yoksa kullanmanın yolu var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Büyük ihtimalle aparatı farklıdır. Aparat alman gerekiyor.
Evet onu diyorum. Aparatı nereden alabilirim?Büyük ihtimalle aparatı farklıdır. Aparat alman gerekiyor.
Tarayıcıdan soğutucu modelini + AM5 aparat yazıp aratabilirsin. Modeli nedir?
Cooler Master Masterliquid Lite 120.Tarayıcıdan soğutucu modelini + AM5 aparat yazıp aratabilirsin. Modeli nedir?
ilkeryuksel
Uzman
https://amzn.eu/d/aVviEA2 bu işinizi göreecektir.Öncelikle benim bir soğutucum var ancak bilgisayarcı içindeki metal parçaları çalmış. Şu an LGA1151 soket PC kullanıyorum ve ilerleyen zamanlarda AM5 anakart ve CPU alınacak. Yani şimdi soğutucu çöp mü oldu? Yoksa kullanmanın yolu var mı?
Bu kadar para verileceğine eldeki soğutucu elden çıkarılıp daha iyi bir soğutucu alınabilir bence.
Değmez. Noctua fan alınır o parayaBu kadar para verileceğine eldeki soğutucu elden çıkarılıp daha iyi bir soğutucu alınabilir bence.
ilkeryuksel
Uzman
Bu kadar para verileceğine eldeki soğutucu elden çıkarılıp daha iyi bir soğutucu alınabilir bence.
Daha uygun fiyata olanlarda var 200-400 bandında onlara da bakabilir arkadaş. Benim verdiğim ileriye dönük tüm sistemlerinde özellikle bu fanı kullanacaksa diye paylaştım