Bu şiiri sevdiğim bir arkadaşımın yaşadığı sorunlar ve acılardan ilham alarak yazdım, umarım beğenirsiniz. Bu şiir yazma hobisine yeni başladım, hatalarım olabilir. Hatalarımı gösterirseniz sevinirim.

Günahsız kız.

Gözleri umutsuzluğa bulanmış bir kız, toplumun dışında kalmış, yalnız bir iz. Kedisini yitirdi, yüreği paramparça, hayattan bıkmış, yalnızlıkla savaşa başlar.
Sokaklarında dolaşır, yıldızlara bakar, gözlerinden yaşlar süzülür, yüreği ağlar. Kedisinin yokluğuyla dolup taşar, acının ağırlığı altında ezilir, sarsılır.
Günahsız bir kız, yalnızlıkla boğuşur, kalbindeki yaralarla yavaşça yürür. Toplumun dışında kalmış, yalnızca sessizlikle konuşur, kedisinin anısını yüreğinde taşır, asla unutmaz.
Gökyüzüne bakar, umutla bekler, belki bir gün yeniden bulur, sevgisiyle döner. Ama şimdi içindeki kederle savaşır, gözyaşlarıyla yazılan hüzünlü bir hikaye, yavaşça akar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konudaki yazım stilinden midir bilmem ama pek kafiye yakalayamadım. Bende de bir sorun olabilir şu an. Kafiye üzerine oynamanı öneririm, zaten yapıyorsan bir sıkıntı yok. Yaratıcılık güzel bence. Eline sağlık.

Konudaki yazım stilinden midir bilmem ama pek kafiye yakalayamadım. Bende de bir sorun olabilir şu an. Kafiye üzerine oynamanı öneririm, zaten yapıyorsan bir sıkıntı yok. Yaratıcılık güzel bence. Eline sağlık.

Hocam bende anlamadım ya notlar kısmında çok iyiydi burada garip bir şey oldu.