Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Geçtiğimiz günlerde sesli arama için de benzeri bir hata almıştım, o an canlı sohbette bir sorun yoktu. Canlı sohbette sesli arama ilgili sorunu belirttiğim zaman bildiklerini ve sorunu çözmeye çalıştıklarını söylemişlerdi.
Esasen, Prime Gaming'le ilgili bir sorunum vardı; onu sormak için bağlanmak istemiştim. Aramalarını istediğimde, bu sorunuma çözüm bulamazlar, diye düşünüyorum...Ben de az once denedim ayni hatayi aldim. Ancak alttaki "Sizi arayalim" butonunu da kullanabilirsiniz.
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Eğer sorununuz çok teknik değilse, sesli arama ile sorununuzu daha hızlı çözebileceklerini düşünüyorum. Çözemiyecek olurlarsa kayıt açıp en yakın sürede (genelde 2 gün oluyor) size geri dönüş sağlarlar.Esasen, Prime Gaming'le ilgili bir sorunum vardı; onu sormak için bağlanmak istemiştim. Aramalarını istediğimde, bu sorunuma çözüm bulamazlar, diye düşünüyorum...
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Esasen, Prime Gaming'le ilgili bir sorunum vardı; onu sormak için bağlanmak istemiştim. Aramalarını istediğimde, bu sorunuma çözüm bulamazlar, diye düşünüyorum...
Aransaniz da yazissaniz da sizinle ilgilenen musteri temsilcisi ayni kisi olacak.
Eğer sorununuz çok teknik değilse, sesli arama ile sorununuzu daha hızlı çözebileceklerini düşünüyorum. Çözemiyecek olurlarsa kayıt açıp en yakın sürede (genelde 2 gün oluyor) size geri dönüş sağlarlar.
Prime Gaming'in Mayıs 2022'de verdiği Dead Space 2'nun, hiçbir gerekçe gösterilmeden EA App hesabımdan kaldırılmasıyla ilgiliydi sorunum. Arama talep ettim ve telefonla görüştüm. Maalesef zaman zaman, Amazon'la ilgili oyun sağlayıcılar arasında biten/başlayan anlaşmalar gereği, verdikleri oyunlar hesaplardan silinebiliyor ya da silindikten sonra geri eklenebiliyormuş.Aransaniz da yazissaniz da sizinle ilgilenen musteri temsilcisi ayni kisi olacak.
Hayır. Arama kısmında çalışan kişiler biraz daha fazla yetkiye sahip sohbet kısmına göre.Aransaniz da yazissaniz da sizinle ilgilenen musteri temsilcisi ayni kisi olacak.