Amazon mobil uygulaması bozuk

pawEn

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Merhaba dostlar. Bu sorun gercekten cok can sıkmaya basladi. Ozellikle profilime ve ayarlara giremiyorum hicbir sekilde. Anasayfa yenileyince bazen duzeliyor bazen duzelmiyor.

Web'den girebiliyor musunuz hocam? Eğer orda da olmuyorsa sorun başka bir sebepten kaynaklı olabilir.

Hocam ben 14 Pro Max'te yaşadım lakin aynısını GM22Pro'da yaşamıyorum. İşletim sistemi farklılığından olabilir diyecektim.
Saçma sapan bir durum ya. Sebebi belli degil, cozumu de yok ama aldigim ürünü bile siparişlerimde göremiyorum. Böyle iş mi olur yahu? Amazon'un tek sevmediğim yönü. Web sitesinden farki yok uygulamanin. Bir de bu sorun var.

Web'den girebiliyor musunuz hocam? Eğer orda da olmuyorsa sorun başka bir sebepten kaynaklı olabilir.
Bilgisayardan sorunsuz kullanabiliyorum. Web'ten acinca direkt uygulamaya yonlendiriyor. Evde degilim, internetimde kisitli. Sil-yükle yapamam şu an maalesef.

VPN açık ise ondan kaynaklı olabilir.
Değil.

Play Store yorumlarinda da pek cok kisi bu durumdan muzdarip.

İfadeler: YES
Farklı bir ağda deneyip sonucu paylaşır mısınız? önbelleği temizlemeyi de deneyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…