PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 13 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Amazon müşteri hizmetlerinde arama talep edemiyorum, canlı sohbete bağlanamıyorum, e-postayla mesaj attım 12 saat geçti geri dönüş yapılmadı. Çözümü nedir? Hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2025
Merhaba arkadaşlar, Amazon müşteri hizmetlerinde arama talep edemiyorum, canlı sohbete bağlanamıyorum, e-postayla mesaj attım 12 saat geçti geri dönüş yapılmadı. Çözümü nedir? Hiçbir şekilde ulaşamıyorum.
Talent Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 636 Çözümler 5 Beğeniler 324 13 Ağustos 2025 #2 Bende 2 gündür arama talep edemiyorum fakat chat sistemini kullanabiliyorum. Sanırım sistemlerinde sikinti var
Bende 2 gündür arama talep edemiyorum fakat chat sistemini kullanabiliyorum. Sanırım sistemlerinde sikinti var
KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 14 Ağustos 2025 #3 Talent dedi: Bende 2 gündür arama talep edemiyorum fakat chat sistemini kullanabiliyorum. Sanırım sistemlerinde sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama bende hiçbirdey çalışmıyor o tuhafıma gitti demek ki sistemsel bir arıza var ne zaman düzelir acaba.
Talent dedi: Bende 2 gündür arama talep edemiyorum fakat chat sistemini kullanabiliyorum. Sanırım sistemlerinde sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama bende hiçbirdey çalışmıyor o tuhafıma gitti demek ki sistemsel bir arıza var ne zaman düzelir acaba.