Dün saçma bir sebepten ötürü hesabım askıya alındı. Sipariş girilmiş ama ödemesi yapılamadığı için kargolanmıyor. Bana da siparişim ile alakalı bildirimler gelip duruyor. Hesabım askıya alındığı için de bir şey yapamıyorum.
İnternetten müşteri hizmetlerine ulaşmak için bilgi aradım, doğru düzgün bir şey yok. Bulduğum e-posta bile bana yanıt vermedi.
Daha önce böyle bir problem yaşadınız mı? Nereden iletişime geçmem lazım?
Burada Bize Ulaşın kısmı sizden hesabınız ile giriş yapmanızı isteyecektir. Askıya alınan hesapla ilgili giriş yapamazsanız;
"Yardıma mı ihtiyacınız var?" > "Oturum açma ile ilgili diğer sorunlar" şeklinde ilerleyip "Hesabım askıya alındı" seçeneğindeki yönergeleri uygulayın.
Burada Bize Ulaşın kısmı sizden hesabınız ile giriş yapmanızı isteyecektir. Askıya alınan hesapla ilgili giriş yapamazsanız;
"Yardıma mı ihtiyacınız var?" > "Oturum açma ile ilgili diğer sorunlar" şeklinde ilerleyip "Hesabım askıya alındı" seçeneğindeki yönergeleri uygulayın.
Hocam dün göndermiş olduğum belgenin incelenmesini bekleyeceğim gibi duruyor. Ayrı olarak bildiğiniz bir e-posta, telefon numarası var mı acaba? Amazonun kendi sitesinde yeterli bilgiye ulaşamadım.
Hocam dün göndermiş olduğum belgenin incelenmesini bekleyeceğim gibi duruyor. Ayrı olarak bildiğiniz bir e-posta, telefon numarası var mı acaba? Amazonun kendi sitesinde yeterli bilgiye ulaşamadım.
Zaten ilgili belgeyi gönderdiyseniz beklemek gerekiyor hocam. İnceleyip geri dönüş sağlıyorlar. Amazon sitesinde bulunan yardım sayfasının altındaki iletişim seçenekleri dışında bir iletişim yolu ne yazık ki mevcut değil.