Amazon'un yaptığı bu kampanyalar sayesinde esnaflarla yüzleşmek zorunda kalmıyoruz. Bu açıdan çok iyi. Bu sitede bir kitap 100 TL ise esnafın biçtiği fiyat, otomatik olarak yaklaşık iki katı oluyor ve sunduğu taksit imkanları da harika. Diğer sitelerle rekabet de oluşturduğu için diğer siteler de ona göre davranmak zorunda kalıyor. Herkes bu kampanyadan faydalansın derim, kaçırmayın. :)

İdefix ve Amazon çok iyi indirimler yapıyor fakat indirimlerden 1 ay önce zam geliyor gibi ürünlere Amazon listelerimde indirime 1 ay kala her gün zam geldiğini görüyorum ama gene uygun.
Pek sanmıyorum. En azından iki kitabı başka sitelerle karşılaştırdım; biri 1 TL daha fazla, diğeri ise daha pahalıydı. İndirim güzel, kitaplar boş kitap değil, iyi kitaplar.

Amazon'un yaptığı bu kampanyalar sayesinde esnaflarla yüzleşmek zorunda kalmıyoruz. Bu açıdan çok iyi. Bu sitede bir kitap 100 TL ise esnafın biçtiği fiyat, otomatik olarak yaklaşık iki katı oluyor ve sunduğu taksit imkanları da harika. Diğer sitelerle rekabet de oluşturduğu için diğer siteler de ona göre davranmak zorunda kalıyor. Herkes bu kampanyadan faydalansın derim, kaçırmayın. :)
Kırtasiyeler çok kazık gerçekten hocam.
https://www.amazon.com.tr/Aşamalı-M...afa+dengi+ayt+matematik&qid=1721645544&sr=8-1
Bu kitabı kırtasiyeden 250 TL' ye satın aldım. Bir de sözde 280 TL' den 250' ye indirdi. Normalde internetten alırım ama kırtasiyeden almak zorunda kaldım.