— Kampanya dönemlerinde izin kullanmak yasak.
— Telefon yasak, bir arkadaşımız babasının ölümünü molada gelen mesajda öğrendi.
— Operasyon yöneticileri kendini komutan, bizi emir eri sanıyor.
Çok üzücü...
Son düzenleme:
Kesinlikle çok şaşırdım.28 bin lira maaş mı aliyormus? Oha rezalete bak. Oyle bir yer icin en az 55 bin şart.
22.000 lira maas teklif edilen teknik işi gorsen ne derdin acaba? Işin ilk günü kocaman 90 daireye elektirik saglayan panonun yanina switch taktiydik yanlislikla dussen o twrafa dogru garanti ölüyorsun. Ölmeme gibi bir sansin yok. Asagisida cukurdu ve utanmazlar 22 bin lira teklif ediyor. Gider insaaatta amelelik yaparim daha kârli. Günlük 3000... Yarin arayacam akrabami bir soracam varsa elamana ihtiyac gitcem iyi para.Ülkenin geldiği hale bak. İnsanlar 28 bin TL için ne halde ne şartlarda çalışıyor...
Ben stajyer maaşının 300 tl olduğu zamanlarda 6. 7. Katlara tek başıma buzdolabı çıkartıyordum 15-16 yaşımda. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Kaç kere eziliyordum merdivenlerden düşüyordum sayamam. Aldığım aylık maaş anca sigara parama yetiyordu.22.000 lira maas teklif edilen teknik işi gorsen ne derdin acaba? Işin ilk günü kocaman 90 daireye elektirik saglayan panonun yanina switch taktiydik yanlislikla dussen o twrafa dogru garanti ölüyorsun. Ölmeme gibi bir sansin yok. Asagisida cukurdu ve utanmazlar 22 bin lira teklif ediyor. Gider insaaatta amelelik yaparim daha kârli. Günlük 3000... Yarin arayacam akrabami bir soracam varsa elamana ihtiyac gitcem iyi para.