Eren A
Yetkin
Biliyorsunuz ki uzun zamandır Türkiye'de satış yapan Amazon, iştirak olarak kendi deposundan satılan malları Kolay Gelsin firması ile lojistiğini sağlıyordu. Bugün öğrendim ki benim şu anki kargom yeni kurulan Amazon'un kendi lojistik firması taşıyor. Aslında bu durum ilk önce bana hata olarak lanse edildi ve ürünüm yeniden sipariş edildi. Çünkü "Teslimat yapıldı." denilerek bana gelen herhangi bir kargo yoktu. Yeniden sipariş edildiğinde bugün yeniden gördüm ki dağıtıcı yine Amazon gözüküyor. Yine hata oldu diye düşünerek müşteri temsilcisiyle görüştüm ve bunun bir hata olmadığını, sürecin yeni olduğunu, bu sebeple gecikmelerin ve hataların yaşandığını belirtti. Kısacası Amazon'un kendi müşteri temsilcisi bu durumu doğruladı. "Kargom Gebze'de dağıtıma çıktı ama?" diye sorunca da bununda yeni sistemin hatalarından kaynaklanabildiğini ancak şu anda kuryenin canlı konumunu görebildiğini ve İstanbul'da aktif olarak dağıtım yaptığını söyledi.
Ayrıca müşteri temsilcisi şu detayları da ekledi: "Şu anda kuryeyle olan etkileşimimiz sınırlı, ancak ilerleyen süreçte müşteriler olarak sizler de kurye ile bire bir görüşebilecek ve konumlarını görebileceksiniz." Özellikle İstanbul ve Kocaeli taraflarında yaşayan dostlarım, sizlerin şu anki kargolarınızın durumunda ne yazıyor? Ben kendi örneğimi aşağıya bırakıyorum.
Kaynak: Kendi deneyimim.
Ayrıca müşteri temsilcisi şu detayları da ekledi: "Şu anda kuryeyle olan etkileşimimiz sınırlı, ancak ilerleyen süreçte müşteriler olarak sizler de kurye ile bire bir görüşebilecek ve konumlarını görebileceksiniz." Özellikle İstanbul ve Kocaeli taraflarında yaşayan dostlarım, sizlerin şu anki kargolarınızın durumunda ne yazıyor? Ben kendi örneğimi aşağıya bırakıyorum.
Kaynak: Kendi deneyimim.