Az önce canlı desteğe bağlanıp sordum. Haberin asılsız olduğunu belirttiler. Gerçekten ilginç bir mevzu.

Ben de canlı desteğe bağlanıp sordum. Ürün stokta olduğu sürece değişimin yapılabileceği söylendi. Gerçekten ilginç bir mevzu. Sizin yorumunuzdan sonra bir de ben sorayım dedim. Bana da aynısı dendi. Haberin doğruluk payı içermediği söylendi.

Ben de canlı desteğe bağlanıp sordum. Ürün stokta olduğu sürece değişimin yapılabileceği söylendi. Gerçekten ilginç bir mevzu. Sizin yorumunuzdan sonra bir de ben sorayım dedim. Bana da aynısı dendi. Haberin doğruluk payı içermediği söylendi.
Bana verilen yanıtı ben direkt sizlerle paylaştım arkadaşlar. Kullanıcıya göre muameleleri değişiyorsa veya hizmet kalitesi değişiyorsa bilemiyorum. İlginç olay.

Anlıyorum. Muhtemelen müşteri hizmetlerindeki çalışan arkadaşın hatasıydı. Amazon tarafından resmi açıklama gelir herhalde çünkü soran çok olmuştur.

Bana verilen yanıtı ben direkt sizlerle paylaştım arkadaşlar. Kullanıcıya göre muameleleri değişiyorsa veya hizmet kalitesi değişiyorsa bilemiyorum. İlginç olay.
Evet, değişiyor. Sen nasıl onları puanlıyorsan onlar da seni puanlayabiliyor, şikayet edebiliyor, şikayet etmese bile fısıltı gazetesi ile "sorunlu" diye ismin aralarında dedikodu konusu olabiliyor.

Diyorum ya, cidden sistemsel hatalar olabiliyor Amazon'da. Muhtemelen düzeltirler bunu yakında, müşteri hizmetlerine de brifing verirler. Büyük ihtimal toplantı yapmışlardır bile bu konuda. Söylediğim şeylerin bir benzeri çıktı, şaşırtmadı. Kısa bir eğitim, kısa bir oryantasyonla işe başlıyor müşteri hizmetleri genelde. Öyle müthiş deneyim sahibi insanlar değiller. Bilmedikleri çok konular olabiliyor.