Yıllardır farklı mecralarda Amazon Türkiye kullanılmaz diyordum Prime üyeliği dışı artısı yok ürün çeşitliliği az ve ilgilenmiyorlar diyordum her seferinde linç ediliyordum eğer bu olay doğruysa hiç şaşırmam, ilk açıldığından beri kendini hiç geliştirmeyen anca reklam ve kampanyalarla göz boyan, Prime videoda gereksiz yere sansür uygulayıp içerik sayısını minimumda tutan bir firma. Yerli alternatifleri kendini çok geliştirdi her ürün, kampanya, taksit onlarda kitap harici Amazon TR kullanılmaz.

1745396376164.webp

1745396458628.webp

Alarm kısmını anlamadım ama Taylan bir şeyler denemiş sanırım.

Geçebde prime için zam yapmislardi abonelikleri iptal etmeliyiz diye dusuncemi paylastigim icin linc edildim. Yahu ürün istedigimiz gibi degil veya siparis verdik kusurlu geldi degisim yapmak zorundalar. Fiyati yukselirse ne olacak? Ülkemize ayak uydurmaya basladi amazon. Eger tavrimizi koymazsak diger saticilardan farki kalmaz kesinlikle.

Yahu ürün istedigimiz gibi degil veya siparis verdik kusurlu geldi degisim yapmak zorundalar. Fiyati yukselirse ne olacak?
Şu an o durumdayim, hiçbir şey yapamıyorum. İade işlemleri baslatalim diyorlar, başka bir şey demiyorlar. Ne yapacağım bilmiyorum ben de açıkçası. "Tekrar alsam fiyat farkını iade eder misiniz peki?" diyorum, maalesef diyorlar.

Şu an o durumdayim, hiçbir şey yapamıyorum. İade işlemleri baslatalim diyorlar, başka bir şey demiyorlar. Ne yapacağım bilmiyorum ben de açıkçası. "Tekrar alsam fiyat farkını iade eder misiniz peki?" diyorum, maalesef diyorlar.
Yapacagin gayet basit aboneligi iptal et alma. Tüeketici hakem heyetine basvur veya garantiye gönder.

Eskiden bazı ürünlerde değişim seçeneği çıkıyordu, artık hiçbir üründe çıkmıyor.

Canlı desteğe sorduğumda da değişim olayının kaldırıldığını söylediler.

Eki Görüntüle 142592

Yani elinize ulaşan ürün bozuk ise ve ürüne zam gelmişse maalesef ya ürünü o haliyle kullanacaksınız, ya da iade edip tekrar alamayacaksınız :D

Bu olay yüzünden mağdur edilmiştim daha önceden, şimdi her üründen kalkmış:

Türkiye'de Amazon kullanılmaz..
1745665420863.webp

Haber sitelerinde yalanlıyorlar. Gerçek kaynak atar mısınız dostlar.