Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yıllardır farklı mecralarda Amazon Türkiye kullanılmaz diyordum Prime üyeliği dışı artısı yok ürün çeşitliliği az ve ilgilenmiyorlar diyordum her seferinde linç ediliyordum eğer bu olay doğruysa hiç şaşırmam, ilk açıldığından beri kendini hiç geliştirmeyen anca reklam ve kampanyalarla göz boyan, Prime videoda gereksiz yere sansür uygulayıp içerik sayısını minimumda tutan bir firma. Yerli alternatifleri kendini çok geliştirdi her ürün, kampanya, taksit onlarda kitap harici Amazon TR kullanılmaz.
Geçebde prime için zam yapmislardi abonelikleri iptal etmeliyiz diye dusuncemi paylastigim icin linc edildim. Yahu ürün istedigimiz gibi degil veya siparis verdik kusurlu geldi degisim yapmak zorundalar. Fiyati yukselirse ne olacak? Ülkemize ayak uydurmaya basladi amazon. Eger tavrimizi koymazsak diger saticilardan farki kalmaz kesinlikle.
Şu an o durumdayim, hiçbir şey yapamıyorum. İade işlemleri baslatalim diyorlar, başka bir şey demiyorlar. Ne yapacağım bilmiyorum ben de açıkçası. "Tekrar alsam fiyat farkını iade eder misiniz peki?" diyorum, maalesef diyorlar.
Şu an o durumdayim, hiçbir şey yapamıyorum. İade işlemleri baslatalim diyorlar, başka bir şey demiyorlar. Ne yapacağım bilmiyorum ben de açıkçası. "Tekrar alsam fiyat farkını iade eder misiniz peki?" diyorum, maalesef diyorlar.
TPLink UB500 almıştım, ucu yamuk geldi ezik geldi. Amazon'a yazdım diyorum ürünü size göndereyim ürünü değişin diyorlar olmaz maalesef falan. İade olur diyorlar iade edip tekrar alsam ürüne zam gelmiş o da mümkün değil. Neden değişim olmaz diye soruyorum yüzüme kapatıyorlar sohbeti.
Kısacası al şu kusurlu ürünü kullan demek istiyorlar. Bu olayı geçtim aynısını bir kez daha yaşadım şu konuda:
Amazon'dan aldığım SanDisk Ultra Fit USB belleğim hem paketi halde geldi, hem kalıcı çizikli geldi, hem de asla bilgisayara girmiyor. (Birçok bilgisayarda denedim.) Ayrıca sahte olduğunu da düşünüyorum, çünkü SanDisk'in paketlemesi böyle değildi. İade istediğimde ürün şu an 153 TL, Amazon diyor...
techolay.net
Çevremde de bu sorunu yaşayanlar var Amazon'da. Amazon'un o iyi müşteri desteği artık maalesef bitmiş. Eski...