Aynı ürün sizde değişim gözükmeyip, başka birinde gözükmesi sistemsel bir hata olabilir diye düşündürüyor. Normal değil çünkü. Kargo gecikti gözüküp, teslim olduğu dönemler dahi oldu bende. Siparişlerim kısmı bile gözükmüyordu bir ara. Yazılımsal olarak pek başarılı değil Amazon birçok konuda.

Aynı ürün sizde değişim gözükmeyip, başka birinde gözükmesi sistemsel bir hata olabilir diye düşündürüyor. Normal değil çünkü. Kargo gecikti gözüküp, teslim olduğu dönemler dahi oldu bende. Siparişlerim kısmı bile gözükmüyordu bir ara. Yazılımsal olarak pek başarılı değil Amazon birçok konuda.
5-6 kere bağlandım, aradım ettim. Değişim seçeneği görünmüyor dedi çalışan siparişime. Arkadaşıma da sordum, arkadaşım ise son 30 gün içerisinde 5 ürün almış, 5'ine de değişim görünmüyor. Kısıtlanmış olabilir değişim olayı. Gerçekten çok tuhaf. UB500 konusu ayrı rezillik.

Sistemsel bir hata olsa müşteri temsilcisi neden öyle desin?

5-6 kere bağlandım, aradım ettim. Değişim seçeneği görünmüyor dedi çalışan siparişime. Arkadaşıma da sordum, arkadaşım ise son 30 gün içerisinde 5 ürün almış, 5'ine de değişim görünmüyor. Kısıtlanmış olabilir değişim olayı. Gerçekten çok tuhaf. UB500 konusu ayrı rezillik.
Son bağlanışımda yüzüme kapattılar sohbeti bu arada. Amazon Türkiye'nin hizmet kalitesi yerlerde. UB500 konumda da çok kez yüzüme kapattılar. Jeff Bezos bunu görse utanır.

Sistemsel bir hata olsa müşteri temsilcisi neden öyle desin?

Çok basit. Çoğu zaman kendilerine ezberletilen şeyleri anlatırlar bizlere. Biraz karıştığında işler, üstlerinin yanında soluğu alılar sorunu çözebilmek için. Birçok şeyi kendileri de bilmiyorlar. Bundan olabilir mi?

Teknolojik aletler için kullanılmasını tavsiye etmem ve tercih etmem de diğer ürünler için iyi olabiliyor. İnsanımız suistimal ettiyse kaldırılması normal geldi. Önceden iade ettiğiniz ürünü geri istemiyorlardı, sonradan ürünü de istemek zorunda kaldılar.

Eskiden bazı ürünlerde değişim seçeneği çıkıyordu, artık hiçbir üründe çıkmıyor.

Canlı desteğe sorduğumda da değişim olayının kaldırıldığını söylediler.

Eki Görüntüle 142592

Yani elinize ulaşan ürün bozuk ise ve ürüne zam gelmişse maalesef ya ürünü o haliyle kullanacaksınız, ya da iade edip tekrar alamayacaksınız :D

Bu olay yüzünden mağdur edilmiştim daha önceden, şimdi her üründen kalkmış:

Türkiye'de Amazon kullanılmaz..
Yalnız hayatımda böyle bir cevap almadım ben müşteri temsilcisinden, hep gereksiz derecede nazikler bana. Müşteri darlamasıyla da alakası olabilir mi acaba :)