Şu anda herhangi bir üründe yeni siparişlerin kargoları en erken 10 gün sonrasına gözüküyor. Bu kadar kişiyi yoğunluktan dolayı izinsiz çalıştırmak ile bile bu kadar uzun bir süre denk getirebilmenin anlamı izinli çalışsalar 1 ay sonra gelir herhalde kargo.

Diğer taraftarların yani Hepsiburada, Trendyol’un falan da farklı olduğunu düşünmüyorum.

Kampanya dönemlerinde izin kullanmak yasak
Bunda şaşıracak ne var? Bir firmasın kampanya gününde işçilerin giderse sen de o zaman o günü kendine tatil et.

Telefon yasak, bir arkadaşımız babasının ölümünü molada gelen mesajda öğrendi.
Eskiden de böyleydi, son 5 yılda filan millet iş esnasında telefonuyla oynamaya başladı. Depodasın, tonla mal girişi ve çıkışı oluyor; işçiler her oluşan dakikada telefonla ilgilenirse gayet karışıklık olur.

Ücreti dışında çok normal şartlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka gibi maaş, İstanbul'da ortalama kira ne kadar? Yüksek maaş karşılığı böyle çalışma şartı bile olmalı ama verdikleri ücret şaka gibiymiş.

— Kampanya dönemlerinde izin kullanmak yasak.

— Telefon yasak, bir arkadaşımız babasının ölümünü molada gelen mesajda öğrendi.

— Operasyon yöneticileri kendini komutan, bizi emir eri sanıyor.

Çok üzücü...

TR de hizmet sektörü. İş hayatının lağım çukuru bir alan.

— Telefon yasak, bir arkadaşımız babasının ölümünü molada gelen mesajda öğrendi.

Çok üzücü...

Bu kadar iyi ve hızlı hizmetin altından böyle bir şey çıkmasına şaşırmadım ama maaşları gerçekten azmış.

— telefon yasak, bir arkadaşımız babasının ölümünü molada gelen mesajda öğrendi.

Çok üzücü...

Benim çalıştığım yerde de telefon kullanmak yasak, gizli gizli tuvalette falan kullanıyoruz arada.