Eren A

Yetkin
Merhaba, ilk defa Amazon'dan yurt dışı alışverişi yaptım. Kargo sürekli farklı tesislere giriyor çıkıyor. Bu kargo ne zaman uçağa bindirilir? Hafta sonuna kalıp gümrük süresini uzamasını istemem. Temennim yarın gümrüğe girmesiydi. Anlayan bilen dostlarım bilgilendirebilir mi? Teşekkür ederim.

Screenshot_20241024_110729_Amazon Shopping.webp

Merhaba, ilk defa Amazon'dan yurt dışı alışverişi yaptım. Kargo sürekli farklı tesislere giriyor çıkıyor. Bu kargo ne zaman uçağa bindirilir? Hafta sonuna kalıp gümrük süresini uzamasını istemem. Temennim yarın gümrüğe girmesiydi. Anlayan bilen dostlarım bilgilendirebilir mi? Teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 93228
Türkiye'de de böyle oluyor çoğu zaman normal.

Hollanda'dan kalkıyormuş uçaklar bende yeni gördüm. Gördüğüm farklı kargo süreçlerinde son istasyon Krefeld, sonra Hollanda'dan uçağa biniyor.

Yarın gümrüğe girer mi bugün kalksa uçak?

Hiç belli olmaz hocam benim kargo gümrükte 5 gün falan kaldı hafta içi. Düşük ihtimal sizinki.

Bazen hemen çıkıyor gümrükten bazen bekletiyorlar mesela aynı anda sipariş verdiğim ürünler birisi direkt 1 gün içinde geçti diğeri 3 gün sonra geçti gümrükten.

Son düzenleme:
Öyle yapıyor Amazon bazen ya, benim 5500'ün benden çok yurtdışı tecrübesi var :D. Almanya, Fransa, İtalya ve Lüksemburg gittikten sonra Hollanda var mıştı, sonra bir sefer daha Almanya'ya gitmişti, doyamamış :D
20 gün falandı geldiğinde.