Arkadaşlar merhaba, Amazon bana arızalanan monitör için iade hakkı sundu 11 şubatta ve bende aynı gün eve gelen kargoya güzelce eksiksiz paketleyip gönderdim. Ancak iade 19 şubatta reddedildiğini öğrendim canlı desteğe yazarak geri gönderim kaydı açıp benden canlı destek kısmında adres ve telefon istedi arkadaş. Cumaya kadar geri gönderim sağlanmaz ise beni arayacağını söyledi ve bugün aradı iade isteyip istemediğimi sordu gönderim sağlanmadığı için bende 24G2SP modeli piyasada olmadığı için gelince garantiye göndermek istiyorum ürün geri gelirse daha iyi olur dedim benden pazartesiye kadar beklememi gönderilmez ise yeniden arayıp iade hakkında konuşabileceğimizi söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı daha önce? Çok basit bir olay aslında ürünü gönderdim reddedildi ve geri gönderilmesi lazım değil mi?
Satan ve gönderen Amazon. Şunu ekleyeyim: 1 yıl önce aldım ekranı servise ulaşamadığım için "Amazon'dan ulaşma imkanları var mı?" diye sorarken bana "İsterseniz biz iade alabiliriz." dediler. Ben sordum hani "Alalı 1 yıl oldu, böyle bir imkan var mı?" dedim, onlar da "Sorunu ne?", dediler anlattım "Ekranda yatay dikey çizgiler var, görüntü gitti." diye, "Tamam, iade talebi açıyorum." dediler.
Evet ilk defa reddedildi zaten. Ancak ben anlattığım sebepten dolayı reddedildiğini düşünüyorum arızalı veya 1 yıl geçtiği için satın alımdan reddedildi bence ya da bana iade kaydı açan kişi ile iade gittiğinde inceleyen kişiler arasında iletişim eksikliği olmuş olabilir ama reddedilince tam "İyi oldu ya zaten bu fiyatta iyi monitör bulamıyorum." derken arayıp "Gönderim konusunda sorun var." diyorlar.
Zaten en başta uzun süre beklememek için iadeyi kabul ettim yoksa garantiye gönderirdim, şimdi daha da kötü oldu, bu sefer Amazon çok uzattı göndermiyor, e zaten gelince de inşallah gelirse garantiye göndereceğim, 2 ay sürmezse iyidir.
Satan ve gönderen Amazon. Şunu ekleyeyim: 1 yıl önce aldım ekranı servise ulaşamadığım için "Amazon'dan ulaşma imkanları var mı?" diye sorarken bana "İsterseniz biz iade alabiliriz." dediler. Ben sordum hani "Alalı 1 yıl oldu, böyle bir imkan var mı?" dedim, onlar da "Sorunu ne?", dediler anlattım "Ekranda yatay dikey çizgiler var, görüntü gitti." diye, "Tamam, iade talebi açıyorum." dediler.
Bugün beni arayan arkadaş 3 gün önce depoya ilettim bekleyin demişti. Bugün ise inceleyen deponun sistemine bu bilginin düşmediğini ve bazen depodan geri göndermelerinin 3-4 haftayı bulabildiğini, bu akşam 8'e kadar bir daha depoyu bu konuda bilgilendireceğini, olmazsa iadeyi yatırabileceklerini söylediler. Ben de "Ürünü istiyorum." dedim, pazartesiye kadar bir süre daha müddet istediler. Çok garip geldi açıkçası, ürün nasıl gittiyse direkt o şekilde geri gelmesi lazım en kötü 2 güne, İstanbul da komşu şehir bize.