İyi bari 3-5kya almadığına dua et. En azından alacağın dersi 600 TL'ye almışsın. Bir daha hesap alma, Valorant özelinde de değil. Hiçbir oyunun plarformun hesabını alma.
Detaylar
Kim cevapladı?grancoupe
Yetkin
Onu da alması zor zaten bence. Kız değilim bu arada.
Onu da alması zor zaten bence. Kız değilim bu arada.
Pardon beyefendi.
Torukojin Kaneki
Başarılı
İyi bari 3-5kya almadığına dua et. En azından alacağın dersi 600 TL'ye almışsın. Bir daha hesap alma, Valorant özelinde de değil. Hiçbir oyunun plarformun hesabını alma.
Vallaha büyük ihtimal alırım. Sonra da çekilirim piyasadan.Onu da alması zor zaten bence. Kız değilim bu arada.
grancoupe
Yetkin
Pek bir önemi olduğunu zannetmiyorum. Yıllardır hesabı satıp sonra geri çeken bir sürü kişi var. Hiç dava falan yiyenini veya hesabı geri vereni görmedim. Bir şey olacağını sanmıyorum.Büyük ihtimal alırım. Sonuçta TC veriyor + fotoğraf çekiniyor doğrulamak için.
Pek bir önemi olduğunu zannetmiyorum. Yıllardır hesabı satıp sonra geri çeken bir sürü kişi var. Hiç dava falan yiyenini veya hesabı geri vereni görmedim. Bir şey olacağını sanmıyorum.
Zaten büyük ihtimalle ilk satışı değildir. Bir şey olacak olsa satıcının çoktan kapanırmış hesabı. Vallahi neler yapıyor insanlar, çalıntı T.C. bile olabilir. T.C.'yi falan verip bile bile dolandırmaz sonuçta. Vardır onun da bir yöntemi, yapıyorsa belli ki sıyrılabiliyor.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Alıp satıp kasıyordum da yapmam herhalde artık. Para lazımdı. Umarım yazın İstanbul'da komi olabilirim..Pek bir önemi olduğunu zannetmiyorum. Yıllardır hesabı satıp sonra geri çeken bir sürü kişi var. Hiç dava falan yiyenini veya hesabı geri vereni görmedim. Bir şey olacağını sanmıyorum.
grancoupe
Yetkin
Çok kolay bir yöntemi olduğuna eminim.Zaten büyük ihtimalle ilk satışı değildir. Bir şey olacak olsa satıcının çoktan kapanırmış hesabı. Vallahi neler yapıyor insanlar, çalıntı T.C. bile olabilir. T.C.'yi falan verip bile bile dolandırmaz sonuçta. Vardır onun da bir yöntemi, yapıyorsa belli ki sıyrılabiliyor.
Zor ama umarım en azından parasını alırsınız. Geçmiş olsun.Alıp satıp kasıyordum da yapmam herhalde artık. Para lazımdı. Umarım yazın İstanbul'da komi olabilirim..
Astronotarda
Üstün
Bizim görevimiz forumdaki insanlara bilgi verip yardımcı olmak. Bu konu zaten illegal bir durumla ilgili. Yapabileceğimiz bir şey yok yani.
İtemsatış ve Hesapcom'u önermiyorum. Nedenleri ise şunlar. İtemsatış sitesinden örnek vereceğim. Idle Master extended benim bildiğim kart düşürme programı. Saat kasmak içinde kullanıyordum zamanında. Ne alaka derseniz. Bu program bedava ve bunu o Site'de kullanıcılar satıyor
. Hesapcom'u bırakma nedenim şu. T.C kimliğimizi istemeleri. Yüzümüzün görünür şekilde fotoğraf veya video istemeleri. Böyle yerlere bu tarz bilgilerimi vermek istemem. Hesapcom'u bırakma nedenim buydu. Böyle yerlerden bir şey alınmasınıda önermiyorum. Geri çekilebiliyor. Satıcı benimle alakalı değil dediği zaman iş orada bitiyor. Bir de çok kolay bir şey var. Public olan yani halka açık paylaşımlı Steam hesapları oluyor. Onları bile farklı yerden bulup satıyorlar. İkisi de boş site maalesef.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet