Çok iyi işte. Parasını verdiğin ürün senin olamayacaksa başkasını da satıp kazıklamaya hakları yok. Destek açın ve hesabı satın aldığınızı itemsatış'a yaptığınız ödeme ve ilanla ilgili bilgileri gönderin bırakın hesabı banlasınlar. Başkasının canını da yakmalarına gerek yok.

Çok iyi işte. Parasını verdiğin ürün senin olamayacaksa başkasını da satıp kazıklamaya hakları yok. Destek açın ve hesabı satın aldığınızı itemsatış'a yaptığınız ödeme ve ilanla ilgili bilgileri gönderin bırakın hesabı banlasınlar. Başkasının canını da yakmalarına gerek yok.
Destek nasıl açacağım? Epic games mi yoksa itemsatışa mı destek açacağım? Epic games'e açacaksam nasıl açacağım ve ne diye yazacağım?

O zaman geri çekende suç yok. Adam kendi hesabını kurtarmış.
İtemsatış desteğe yazdım ve başka konuşmalar da son olarak şöyle dedi: "Konuyu detaylı bir şekilde inceledik ve satıcıya gerekli yaptırımları uygulamış bulunuyoruz efendim. Sizlere gereken desteği sağlayana kadar kısıtlamaları kaldırılmayacaktır."

O zaman geri çekende suç yok. Adam kendi hesabını kurtarmış.
Lütfen yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum. Ben itemsatış desteğe yazdım ve durumu izah ettim. Adamın sattığı hesabın çalındığına dair. İtemsatış'ta bana fortnite hesabını satanın satıcının itemsatış hesabına bloke koyma yaptırımını söylemiş. Yani bana fortnite hesabı satan satıcı ilan vs. açamıyor. Sizce affetmeli miyim? Bence affetmemeliyim. Çünkü onun yüzünden 800 tl param gitmiş.

Bana fortnite hesabı satan satıcı valorant skinli hesap falan da satıyordu zaten.

Bence onu affetmemeliyim onun sattığı hesap yüzünden 800 tl param gitti.

Siz neler düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Dostum, ben de şu an Fortnite hesabı bakıyordum ItemSatış üzerinden. Bu mail muhabbetleri üzerine iyice soğudum. Satıcı ismini verebilir misin? SS de atabilirsin, merak ettim.