Hesabı asıl sahibine verirken kısıtlamaları kaldırıp veriyorlar o yüzden.

Bilmiyorum aracılı siteler berbat bir işlevseliğe sahip. Ben de hesap.com.tr den 10 bin oyunlu hesap aldım. Hesabın içindeki 10 bin oyunda +18 anime oyunu. Satıcıya söyledim bu hesap ne diye, +10 bin oyun var işte uzatma gibi usülsüz bir cevap verdi. Değmez yani. Ama site kendisi satarsa bak o alınabilir. Karşında muhatap olacağın birisi olur, bu da benim böyle yaşadığım bir andı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabı satın alalı 2-3 hafta oldu.

Satıcı adına Dava açarsam ilerleme kaydedebilir miyim?
Yani dava açabilirsiniz sadece asliye mahkemesinde harç + dosya masrafı çıkar 1.000 - 1.500 TL kadar. 1 sene 2 senede dava sürer, bir şeye bağlanır sonucunda.

O yüzden dedim zaten. Parası zaten gitti geri alamaz ama en azından hesabı kapattırabilirse parayı alan adamın da karı olmaz hesap gitmiş olur.
Öyle işlemiyor hocam o işler. Hesabım çalındı diyerek geri alıyor zaten firmalarda böyle durumları ciddiye alıp para yatırma potansiyeli olan hesapları kapatmazlar maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani dava açabilirsiniz sadece asliye mahkemesinde harç + dosya masrafı çıkar 1.000 - 1.500 TL kadar. 1 sene 2 senede dava sürer, bir şeye bağlanır sonucunda.

Öyle işlemiyor hocam o işler. Hesabım çalındı diyerek geri alıyor zaten firmalarda böyle durumları ciddiye alıp para yatırma potansiyeli olan hesapları kapatmazlar maalesef.
Kapatıyorlar dolandırıcılık nedeniyle. Merak etmeyin.

Ben İtemsatış'tan Fortnite hesabı satın aldım. Satın aldıktan sonra da mail adresini kendime göre değiştirdim.
15 Temmuz'da biri mail değiştirmek için talep yollamış. Ve o talep kabul edilmiş ve mail değiştiği için o hesaba ben ulaşamıyorum.
15 Temmuz'daki mail(talep bana ait değil):

Eki Görüntüle 165689

Bugün gelen talebin kabul olduğuna dair mail:

Eki Görüntüle 165690

Bu mail sonucunda da satın aldığım Fortnite hesabı (800TL) çalınmıştır. İtemsatışa yazsam hesabımın çalındığına paramı geri verirler mi? Aldığım satıcı al sat yapıyormuş.

İtemsatış'tan hesabı satın alırken ve siparişi satın alırken telefon ile monitörü kamerayla çekmiştim. Yeterli kanıt olur mu? İtemsatış paramı geri verir mi?

Geçerli olacak ekran kayıtlarını aldıysanız, direk destek bileti açıp satıcıya şikayette bulunun.

Dava açmanıza gerek yok, eğer haklıysanız ve kanıtlarınız varsa İtemsatış paranızı iade eder.

Bilmiyorum aracılı siteler berbat bir işlevseliğe sahip. Ben de hesap.com.tr den 10 bin oyunlu hesap aldım. Hesabın içindeki 10 bin oyunda +18 anime oyunu. Satıcıya söyledim bu hesap ne diye, +10 bin oyun var işte uzatma gibi usülsüz bir cevap verdi. Değmez yani. Ama site kendisi satarsa bak o alınabilir. Karşında muhatap olacağın birisi olur, bu da benim böyle yaşadığım bir andı.
Ben hesabı almak için yarım gram altın bozdurmuştum. Satıcı ile konuştum mailin değiştiğine dair fotoğrafları da hızlıresim olarak gönderdim. "Bunlar kanıt değil." diyor. Parayı alamazsam Allah bin belasını versin o satıcının.

Geçerli olacak ekran kayıtlarını aldıysanız, direk destek bileti açıp satıcıya şikayette bulunun.

Dava açmanıza gerek yok, eğer haklıysanız ve kanıtlarınız varsa İtemsatış paranızı iade eder.
Sizin dediğinizi yapmaya çalışıyorum şu an fakat videoları linke yükleyemeye çalışıyorum.

Ben hesabı almak için yarım gram altın bozdurmuştum. Satıcı ile konuştum mailin değiştiğine dair fotoğrafları da hızlıresim olarak gönderdim. "bunlar kanıt değil." diyor. Parayı alamazsam Allah bin belasını versin o satıcının.

Sizin dediğinizi yapmaya çalışıyorum şu an fakat videoları linke yükleyemeye çalışıyorum.

Evet videoyu Streamlabs veya başka bir yere yükleyin linki atın.

Ben hesabı almak için yarım gram altın bozdurmuştum. Satıcı ile konuştum mailin değiştiğine dair fotoğrafları da hızlıresim olarak gönderdim. "bunlar kanıt değil." diyor. Parayı alamazsam Allah bin belasını versin o satıcının.

Kanıt acaba nasıl bir şey bekliyor orasıda ayrı bir olay bilir kişi raporumu istiyor bu eleman.

Kanıt acaba nasıl bir şey bekliyor orasıda ayrı bir olay bilir kişi raporumu istiyor bu eleman.
Herşeyi videolu istiyolar ss kurtarmıyor böyle durumlarda. Çoğu sitede git şikayet et sen biz üstümüze düşen yükümlülüğü adli mercilere yaparız satıcı bilgileriyle ilgili diyip geçiyolar hesabın geri çekildiğine netleşirlerse.

Herşeyi videolu istiyolar ss kurtarmıyor böyle durumlarda. Çoğu sitede git şikayet et sen biz üstümüze düşen yükümlülüğü adli mercilere yaparız satıcı bilgileriyle ilgili diyip geçiyolar hesabın geri çekildiğine netleşirlerse.
Hesabı satın aldığım satıcı kanıt istiyor. Ben de satın alırken video, hesaba girerken video ve hesap çalındıktan sonra video çekmiştim. Satıcı hala kanıt istiyor bunları siz yapmışta olabilirsiniz diye.