Koneko Toujou
Üstün
Hesapcom'dan aldığım hesabın bilgilerini değiştirmiş adam. Buna hakkı yok. Nasıl hesabı geri alırım?
Desteğe yazın.
Hesapcom'dan aldığım hesabın bilgilerini değiştirmiş adam. Buna hakkı yok. Nasıl hesabı geri alırım?
Adam ne yaparsa yapsın fark etmez, Riot'un izin vermediği bir şeyi yapıyorsunuz. Hiçbir şekilde hakkınız yok maalesef. Bir bardak buzlu su için.
Nasıl alamam? Başka forum konusunda dava açılabilir denmişti. Ayrıca adam satmak için kimlik doğrulaması yapıyor.
Vallaha desteğe yazdım. Satış yapmak için kimlik veriliyor. Araştırdım davacı hesapcom oluyor ben değil. Sorun yok yani.
Ona illegal denmez de neyse. Satmak da yasak haberin olsun. Neden sadece satın alan olsun
Vallaha desteğe yazdım. Satış yapmak için kimlik veriliyor. Araştırdım davacı hesapcom oluyor ben değil. Sorun yok yani.
Süreç tam nasıl oluyor bilmiyorum ama belki bu şekilde para geri alınabilir hesapcom aracılığıyla. Valorant hesabını almak imkansız diye düşünüyorum.İtemsatış GameSatış ve hesap com tr de satış açarken hesabın bilgilerinin çekilmesi halinde yasal süreç uygulanabileceği yazıyor.
Süreç tam nasıl oluyor bilmiyorum ama belki bu şekilde para geri alınabilir hesapcom aracılığıyla. Valorant hesabını almak imkansız diye düşünüyorum.
600.
Büyük ihtimal alırım. Sonuçta TC veriyor + fotoğraf çekiniyor doğrulamak için.