nowx

Uzman
Ben 4 Mart tarihinden İtemsatış üzerinden Valorant hesabımı sattım. Sattığım hesap da benim zamanında aldığım Valorant hesabıydı. Alıcı şimdi diyor ki bana:
  • İlk mail vermedin, yani çekebilirsin hesabı ve çekildi. İade etmek veya hesabı vermek zorundasın diyor. Ben de hesabı sattım diyorum. İlk mail mevzusundan dolayı o hesap geri çekilmiş.
  • Paramı alamazsam ben de öğrenciyim diyor, senle uğraşırım diyor. 17 yaşındaymış.
Üstüne hesabın parasını sattığım kişiye verdim 1700 TL'yi. Üzerine de 500 TL borçlanmış diyor.

Bunlar söylenti bu arada. İtemsatış'tan bu konu hakkında bilgi gelmedi bana. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtemsatış'a bildirirse ve bir de gidip şikayetçi olursa, İtemsatış senin bütün bilgilerini mahkeme ile paylaşıyor. Dava kağıdı ya da icra kağıdı gelir zaten. Mesela Gamemarkt direky icra başlatıyor böyle durumlarda.
Ben 4 Mart tarihinden İtemsatış üzerinden Valorant hesabımı sattım. Sattığım hesap da benim zamanında aldığım Valorant hesabıydı. Alıcı şimdi diyor ki bana:
  • İlk mail vermedin, yani çekebilirsin hesabı ve çekildi. İade etmek veya hesabı vermek zorundasın diyor. Ben de hesabı sattım diyorum. İlk mail mevzusundan dolayı o hesap geri çekilmiş.
  • Paramı alamazsam ben de öğrenciyim diyor, senle uğraşırım diyor. 17 yaşındaymış.
Üstüne hesabın parasını sattığım kişiye verdim 1700 TL'yi. Üzerine de 500 TL borçlanmış diyor.

Bunlar söylenti bu arada. İtemsatış'tan bu konu hakkında bilgi gelmedi bana. Sizce ne yapmalıyım?

Hesap satışı yasak zaten, bununla ilgili bir yasa yok yürürlülükte bir cacık çıkmaz engelleyin geçin gözünüzü korkutmak istiyor.

Valorantta herhangi bir skin faturan varsa ve ilk maili biliyosan hesabım çalındı diyip geri alman mümkün.O yüzden hesap satin almayi tavsiye etmiyorum dolandırıcılığa çok müsait.

Valorant'ta herhangi bir skin faturan varsa ve ilk maili biliyorsan hesabım çalındı deyip geri alman mümkün. O yüzden hesap satin almayi tavsiye etmiyorum dolandırıcılığa çok müsait.

Kanka ben bu hesabı item satıştan almıştım birisinden sonra sıkıldım satmak istedim ilk mail yok die oraya işaretledim benim sattığım şahısta başkasına satmış mail değişimi yapmışlar sonra diyor ki sen hesabı geri aldın cart curt yasal işlem başlacatacığım benim aldığımın kanıtı göstermesi lazım.