Rica ederim.
Öncelikle her satıştan haklarınız o satış ile başlar. Öyle düşünün. Şu an güzel bir fırsat yakalamışsınız ve iade aldığını ücretten daha düşük bir fiyata yeniden satın alabilmişsiniz Amazon'dan. Ancak fiilen yine benzer şeyleri yaşama ihtimaliniz olduğunu ben de düşünüyorum. Yine de sorduklarınıza cevap olması için şunları söyleyeyim:
Son satıştan sonra 14 günlük cayma hakkınız yeniden ortaya çıkıyor. Ürün site teslim edildikten sonra 14 gün içinde gerekçe belirtmeden cayma hakkınızı kullanıp ücret iadesi alabilirsiniz.
- Yine de ayıpsız ürüne ulaşma konusunda ısrarcı olmak istiyorsanız, ayıplı ürün sebebiyle ürünün ayıpsız haliyle değiştirilmesini talep edebilirsiniz. Bu sürecin rakamsal bir sınırı yok, yine ayıplı gelirse yine değişim talep ederseniz, 10 kere ayıplı gelsin 10 kere değişim talep edebilirsiniz. Bunu kısıtlayan bir hukuk kuralı yok, sadece satıcı politikasıdır, o kadar.
- Değişime rağmen satıcı ile uzlaşma motivasyonunuzu kaybederseniz THH'ye başvurduğunuz talep edebileceğiniz seçimlik haklarınız:
Eki Görüntüle 260885
Ben bilgiyi vermiş olayım. Sizin niyetiniz kısa vadede ayıpsız ürüne kavuş olduğundan ve Amazon'un politikaları sebebiyle ücret iadesi de zor olmayacağından THH konusunda motivasyonunuzun olmaması gayet anlaşılabilir.
Dediğim gibi biz bilgiyi vermiş olalım, gerisi sizin tercihiniz.
İyi Sosyaller.