Shadow00 57
Uzman
Kupon ve kampanya nedeniyle eczane yerine vitaminleri Amazon üzerinden satın almayı düşünüyorum fakat sahte ürün olduğu konusunda şüphelerim var. İki tane kaliteli düşündüğüm markayı belirledim ve onların ürünlerine bakıyorum sadece (New Life ve Ocean). Örnek vermek gerekirse eczacı ürünlerinin satıldığı bir yerde 474 TL iken Amazon'da bu ürün 215 TL'ye satılıyor.
www.orzax.com.tr
Bu arada kafama göre satın almayacağımı, kan tahlili sonuçlarına göre hangi vitamini almam gerektiğine göre satın alacağımı da belirteyim.
Ocean Vitamin C 1000mg Tablet - Orzax
Ocean Vitamin C 1000 mg, C vitaminine ek olarak, 100 mg turunçgil bioflavonoidleri içeren bir gıda takviyesidir. Turunçgil bioflavonoidleri limon, portakal, mandalina ve greyfurt gibi narenciyelerde bulunan doğal bitki pigmentleridir.
Ocean C Vitamini 1000 mg + Bioflavonoidler Antioksidan içeren Takviye Edici Gıda (1 x 30 tablet) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
Ocean C Vitamini 1000 mg + Bioflavonoidler Antioksidan içeren Takviye Edici Gıda (1 x 30 tablet) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
amzn.eu
Bu arada kafama göre satın almayacağımı, kan tahlili sonuçlarına göre hangi vitamini almam gerektiğine göre satın alacağımı da belirteyim.