Shadow00 57

Uzman
Kupon ve kampanya nedeniyle eczane yerine vitaminleri Amazon üzerinden satın almayı düşünüyorum fakat sahte ürün olduğu konusunda şüphelerim var. İki tane kaliteli düşündüğüm markayı belirledim ve onların ürünlerine bakıyorum sadece (New Life ve Ocean). Örnek vermek gerekirse eczacı ürünlerinin satıldığı bir yerde 474 TL iken Amazon'da bu ürün 215 TL'ye satılıyor.

Bu arada kafama göre satın almayacağımı, kan tahlili sonuçlarına göre hangi vitamini almam gerektiğine göre satın alacağımı da belirteyim.

Hocam 20-50 arası ucuzluk olsa neyse de 100-200 arasında çoğu üründe fiyat aşağısı olması şüphelendirdi. Yine bir başka örnek:
B12 Plus Methyl - New Life (559TL)
Tüm ürünler genelde kendi sitelerinde daha pahalı oluyor zaten Amazon, Trendyol, Hepsiburada'ya kıyasla. Sizin durumunuzda da satıcı da gönderici de Amazon.com.tr yani, güvenilirlik açısından hiçbir sorun yok. Orijinal kutusunda ve ambalajında gelecektir. Eczanede ekstradan paralar ödemeyin.

Tüm ürünler genelde kendi sitelerinde daha pahalı oluyor zaten Amazon, Trendyol, Hepsiburada'ya kıyasla. Sizin durumunuzda da satıcı da gönderici de Amazon.com.tr yani, güvenilirlik açısından hiçbir sorun yok. Orijinal kutusunda ve ambalajında gelecektir. Eczanede ekstradan paralar ödemeyin.
Hocam Ocean ve New Life iyi mi peki? Araştırdığım kadarıyla kaliteli diyorlar.

Ben satın almıştım bayağı da iyiydi.
Kan tahlili yaptınız mı peki kullandıktan sonra?