senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
Bazen sandalyeye kurulurken bir dizimi kaldırıyorum ve kalkacağım zaman hafifçe masaya çarpabiliyor. Az önce dizim hafifçe masaya çarptı ve sistem dondu. Yeniden başlattığımda sol monitörde görüntü olmadığını ve masaüstünün kastığını fark ettim. :D Allahın belası, neyden etkilendin, kime sordun da kendini sildin? Yahu hadi siyah ekran yediğinde kendini silmene alıştım da, bu nedir arkadaş? Siteden güncel sürümü indireyim dedim, kurulum yaparken hata verdi.

Gerçekten AMD kartlar ömür törpüsü. Gönül rahatlığıyla AMD önerebilen insanları anlayamıyorum. Konularda ilk defa sistem toplayacak insanlara AMD kart önerilirken mutlaka bu saçma hatalardan bahsedilmeli.

Son düzenleme:
Bazen sandalyeye kurulurken bir dizimi kaldırıyorum ve kalkacağım zaman hafifçe masaya çarpabiliyor. Az önce dizim hafifçe masaya çarptı ve sistem dondu. Yeniden başlattığımda sol monitörde görüntü olmadığını ve masaüstünün kastığını fark ettim. :D Allah'ın belası, neden etkilendin, kime sordun da kendini sildin? Yahu hadi siyah ekran yediğinde kendini silmene alıştım da, bu nedir arkadaş? Siteden güncel sürümü indireyim dedim, kurulum yaparken hata verdi.

Gerçekten AMD kartlar ömür törpüsü. Gönül rahatlığıyla AMD önerebilen insanları anlayamıyorum. Konularda ilk defa sistem toplayacak insanlara AMD kart önerilirken mutlaka bu saçma hatalardan bahsedilmeli.

Hocam sürücü değil de bilgisayarda sıkıntı olabilir mi?

Masaya ayağın çarptığında görüntü gidip sürücü siliniyorsa sence sorun AMD'nin berbat yazılım sunuyor olması mı? Bana daha çok fiziksel bir problem var gibi geldi :D

Düz mantık. Ayağın çarpınca ne olur? Masa titrer. Masa titreyince ne olur? Bilgisayar titrer. Titreşim soruna sebep oluyorsa problem nerede olabilir? Fiziksel olarak parçalarda. Yazılım kalkıp da "masa sallandı bana müsade" deyip intihar eder mi sence?

Kabloları kontrol edebilirsin. Gevşek takılmış kablolar masanın titremesi, sallanmasıyla temassızlık yapıyor olabilir. Kablolarda, içlerindeki tellerde aşınma olabilir.

Masaya ayağın çarptığında görüntü gidip sürücü siliniyorsa sence sorun AMD'nin berbat yazılım sunuyor olması mı? Bana daha çok fiziksel bir problem var gibi geldi :D
AMD'nin bir sorunla karşılaştığında kendini onarması yerine sürücü siliyor olması, berbat bir yazılım desteği sunduğunu gösterir.
Düz mantık. Ayağın çarpınca ne olur? Masa titrer. Masa titreyince ne olur? Bilgisayar titrer. Titreşim soruna sebep oluyorsa problem nerede olabilir? Fiziksel olarak parçalarda. Yazılım kalkıp da "masa sallandı bana müsade" deyip intihar eder mi sence?
AMD eder gibi sanki ya.
Kabloları kontrol edebilirsin. Gevşek takılmış kablolar masanın titremesi, sallanmasıyla temassızlık yapıyor olabilir. Kablolarda, içlerindeki tellerde aşınma olabilir.
Hala eski HDD'lerden kullanıyorum, muhtemelen onun titremesiyle donmuştur diye düşünüyorum.

AMD'nin bir sorunla karşılaştığında kendini onarması yerine sürücü siliyor olması, berbat bir yazılım desteği sunduğunu gösterir.

AMD eder gibi sanki ya.

Hala eski HDD'lerden kullanıyorum, muhtemelen onun titremesiyle donmuştur diye düşünüyorum.

Çok benzer bir olayı masaya vurunca sistem kilitlenirdi. Ben baştan sona en küçük parçaya kadar sök tak yaparak düzelttim. Sizin bahsettiğiniz olayda bir kere mantıken yazılımsal olma ihtimali dahi yok. HDD çıkarın bir daha deneyin.

Son düzenleme:
Çok benzer bir olayı masaya vurunca sistem kilitlenirdi. Ben baştan sona en küçük parçaya kadar sök tak yaparak düzelttim. Sizin bahsettiğiniz olayda bir kere mantıken yazılımsal olma ihtimali dahi yok. HDD çıkarın bir daha deneyin.
Zaten olayın yazılımsal olduğunu söylemedim. Böyle bir durumda yazılımın silinmesinden dert yandım. Aslında bu bir eleştiri konusuydu ama moderasyon teknik destek konusuna çevirmiş kendi kendine.