AMD ekran kartıyla yaşadığım sorunlar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    amd
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İşlemci tarafında yazılımsal hiçbir şey yok zaten. Ekran kartı içinde bu durum böyle değil.

Nvidia sorunsuz mu yazanlara söylüyorum. Bunu birkaç kez yine söyledim. Sadece oyun için AMD alınabilir mi? Evet alınabilir. Ancak, evet, Nvidia sorunsuz.

Sorunumu çöz o zaman, bakalım sorunsuz mu?

Sorunumu çöz o zaman, bakalım sorunsuz mu?
Öncelikle üslubuna dikkat et, karşında çocuk yok. Nvidia ile sorunun varsa git sat veya çöpe at AMD al. Sorunun Nvidia olduğuna kendini inandırıp kafanda kurmuşsun öyle. Sistemin eski RAMlerin stabil mi Memtest86 yaptın mı? Genel sistem stabilite testi yaptın mı? vs. vs. Ben denemelik Valoyu 1 haftalığına kurdum geçen hafta arkadaşlar çağırdı hiç bir sıkıntı çekmedim. Gidin sorunlarla dolu AMD'yi alın. Para sizin, çöpe atmak da sizin sorununuz.

Riot Games gibi çöp bir şirketin oyunu üzerinden, artık neredeyse desteği kesilecek olan GTX bilmem ne kartının sorunu beni ilgilendirmez. Nvidia'ya önyargılı olan birisine de zaten yardım etmem. Vanguard denen çöplük insanların ekran görüntülerini aldı ve davalık oldu. Daha DX12 kullanımını standartlaştırmamış bir şirketin oyunu ile uğraşamam.

Size bir şey yapın demiyoruz, size diyoruz ki neden, neden, neden bu markayı halen sorunsuz diye insanlara öneriyorsunuz ve kanıtları reddediyorsunuz?
Evet, Nvidia çok sorunsuz; evet, sonunda doğru bir şey söyledin.
Bana 3 kartın da donanımsal arızalı olduğunu mu söylüyorsun? Bunun olasılığı kaç, Allah aşkına?
Cevap: (1/1000)³ = 10⁻⁹ (yani 1 milyarda 1). Allah aşkına, bunu yaşayacak kadar şanslı biri miyim?

AMD ekibindekiler kimdir, nedir, bilmiyorum, umurumda mı? İnanki zerre umurumda değil. Artık kimseniz o kadar büyük göremeyin kendinizi neden size düşman olayım?
Ben Caner hocayı taklit ediyorum demek ha? Gidip bana 2 sene önce Yeşil Forum’da, geçen sene bu forumda açtığım konuları aratma istersen. Sen gir profilime ara, açtığım ilk konulardan biri. Ben Sherlock falanım ya, 2 sene önceden bugünü tahmin edip Caner hocayı taklit edeceğim öyle mi? Vallahi komiksiniz.

Ön yargılı derken? 2 yıldır kullanıyorum ben bu kartı, neyin yargısını yapacağım?

Uslübümde hiçbir şey yok, siz açık ve net konuşuyorsunuz, ben de net bir şekilde diyorum ki sorunumu çöz, çözemeyeceksiniz çünkü NVIDIA denen çöp şirket sorunlu.

Tüm testleri yaptım, hiçbir şeyde sorun yok, ve ekran kartımın sürekli kilitlenme ve siyah ekran sorunlarını göz önünde bulundurduktan sonra suçu neye atacağımı biliyorum.

Hakkı Alkan'dan sonra en büyük fanboy sen olabilirsin bir markada. NVIDIA'nın planlı eskitmesine kalamam, boyun da eğemem boş bir marka. 6 senedir yeşil forumdayım istediğini gelip gösterebilirsin illaki cevabım olmuştur orada.

Eminim konularıma yazmışsındır. Peki sorayım sana, işe yaramayan bir cevap çok önemli mi gerçekten?

Troll gibi geliyor bu konular bana artık, ya ben aşırı şanslıyım ki bende bu sorun yok ya da bu kullanan arkadaşların kartları berbat bir şekilde üretilmiş de bu sorunlar başlarına geliyor.

Açtığım konular duruyor, kanıt niteliğinde değil mi? Gir incele görürsün trol mü değil mi?

Çok istiyorsan vereyim benim NVIDIA kartı, güzel güzel kullan.

İstiyorum.

NVIDIA'nın stabilliği nedir sana göre? Sadece "driver" mı?

Şunu düşün, 3000 liraya kart alıyosun örneğin 580 ve 1050 Ti. Sırf driverdan dolayı o kadar FPS'i kaybetmeye göze alır mısın?

Şunu düşün 30 bin liraya kart alıyorsun ve bum! Oyun oynanmıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…