Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
%30 daha fazla güç tüketip %20 daha fazla FPS veriyor dikktinizi çekerim. Yani verimlilik düşününce RTX 4090 o TDP erişebilse aynı belki daha yüksek FPS değerini verebilecek zaten.

Ve NVIDIA bunun yerine bir sürü sorunla ismini değiştirerek farklı bir kart çıkardı.

Ben AMD'nin ekran kartı tarafına gereken önemi verdiğini düşünmüyorum. Hani bir şeyler yapıyorlar ama sırf yaptık demek için yapılıyor gibi. İşlemci tarafında bir problem çıksa stutter ya da farklı bir problem AMD mühendisleri tarafından BIOS'tan bazı ayarları değişmenizi söylüyorlar ve %90 bu problem çözülüyor. Ama ekran kartı tarafında böyle bir destek görmedim AMD'den. Ya da denk gelmedim.

İşlemci tarafında yazılımsal hiçbir şey yok zaten. Ekran kartı içinde bu durum böyle değil.

Nvidia sorunsuz mu yazanlara söylüyorum. Bunu birkaç kez yine söyledim. Sadece oyun için AMD alınabilir mi? Evet alınabilir. Ancak, evet, Nvidia sorunsuz.

Sorunumu çöz o zaman, bakalım sorunsuz mu?

Sorunumu çöz o zaman, bakalım sorunsuz mu?
Öncelikle üslubuna dikkat et, karşında çocuk yok. Nvidia ile sorunun varsa git sat veya çöpe at AMD al. Sorunun Nvidia olduğuna kendini inandırıp kafanda kurmuşsun öyle. Sistemin eski RAMlerin stabil mi Memtest86 yaptın mı? Genel sistem stabilite testi yaptın mı? vs. vs. Ben denemelik Valoyu 1 haftalığına kurdum geçen hafta arkadaşlar çağırdı hiç bir sıkıntı çekmedim. Gidin sorunlarla dolu AMD'yi alın. Para sizin, çöpe atmak da sizin sorununuz.

Riot Games gibi çöp bir şirketin oyunu üzerinden, artık neredeyse desteği kesilecek olan GTX bilmem ne kartının sorunu beni ilgilendirmez. Nvidia'ya önyargılı olan birisine de zaten yardım etmem. Vanguard denen çöplük insanların ekran görüntülerini aldı ve davalık oldu. Daha DX12 kullanımını standartlaştırmamış bir şirketin oyunu ile uğraşamam.

AMD sorunlu kart uretebiliyor dedik bunu defalarca diyoruz @14925'de bunu biliyor ve söylüyor. Bizler bir şey yapamayız ne bekliyorsunuz driver mı yazalım NVIDIA çok mu sorunsuz? Yazılımsal önerilerimizi sunar sorun çözülmüyorsa sorun donanımsal deriz. Donanımsal dediğimiz için de AMD ekibi hiçbir şeye yaramaz beş para etmez insanlar der geçersiniz. Senin gibi NVIDIA fanboyları boyle bos konular acıp bizleri suclamaktan zevk alıyor.
Size bir şey yapın demiyoruz, size diyoruz ki neden, neden, neden bu markayı halen sorunsuz diye insanlara öneriyorsunuz ve kanıtları reddediyorsunuz?
Evet, Nvidia çok sorunsuz; evet, sonunda doğru bir şey söyledin.
Bana 3 kartın da donanımsal arızalı olduğunu mu söylüyorsun? Bunun olasılığı kaç, Allah aşkına?
Cevap: (1/1000)³ = 10⁻⁹ (yani 1 milyarda 1). Allah aşkına, bunu yaşayacak kadar şanslı biri miyim? :olamaz:

AMD ekibindekiler kimdir, nedir, bilmiyorum, umurumda mı? İnanki zerre umurumda değil. Artık kimseniz o kadar büyük göremeyin kendinizi neden size düşman olayım?
Ben Caner hocayı taklit ediyorum demek ha? Gidip bana 2 sene önce Yeşil Forum’da, geçen sene bu forumda açtığım konuları aratma istersen. Sen gir profilime ara, açtığım ilk konulardan biri. Ben Sherlock falanım ya, 2 sene önceden bugünü tahmin edip Caner hocayı taklit edeceğim öyle mi? Vallahi komiksiniz.

Öncelikle üslubuna dikkat et, karşında çocuk yok. NVIDIA ile sorunun varsa git sat veya çöpe at AMD al. Sorunun NVIDIA olduğuna kendini inandırıp kafanda kurmuşsun öyle. Sistemin eski RAM'lerin stabil mi Memtest86 yaptın mı? Genel sistem stabilite testi yaptın mı? vs. vs. Ben denemelik Valorant'yu 1 haftalığına kurdum geçen hafta arkadaşlar çağırdı hiçbir sıkıntı çekmedim. Gidin sorunlarla dolu AMD'yi alın. Para sizin, çöpe atmak da sizin sorununuz.

Riot Games gibi çöp bir şirketin oyunu üzerinden, artık neredeyse desteği kesilecek olan GTX bilmem ne kartının sorunu beni ilgilendirmez. NVIDIA'ya ön yargılı olan birisine de zaten yardım etmem. Vanguard denen çöplük insanların ekran görüntülerini aldı ve davalık oldu. Daha DX12 kullanımını standartlaştırmamış bir şirketin oyunu ile uğraşamam.

Ön yargılı derken? 2 yıldır kullanıyorum ben bu kartı, neyin yargısını yapacağım?

Uslübümde hiçbir şey yok, siz açık ve net konuşuyorsunuz, ben de net bir şekilde diyorum ki sorunumu çöz, çözemeyeceksiniz çünkü NVIDIA denen çöp şirket sorunlu.

Tüm testleri yaptım, hiçbir şeyde sorun yok, ve ekran kartımın sürekli kilitlenme ve siyah ekran sorunlarını göz önünde bulundurduktan sonra suçu neye atacağımı biliyorum.

Size bir şey yapın demiyoruz, size diyoruz ki neden, neden, neden bu markayı halen sorunsuz diye insanlara öneriyorsunuz ve kanıtları reddediyorsunuz?
Evet, NVIDIA çok sorunsuz; evet, sonunda doğru bir şey söyledin.
Bana 3 kartın da donanımsal arızalı olduğunu mu söylüyorsun? Bunun olasılığı kaç, Allah aşkına?
Cevap: (1/1000)³ = 10⁻⁹ (yani 1 milyarda 1). Allah aşkına, bunu yaşayacak kadar şanslı biri miyim? :olamaz:

AMD ekibindekiler kimdir, nedir, bilmiyorum, umurumda mı? İnanki zerre umurumda değil. Artık kimseniz o kadar büyük göremeyin kendinizi neden size düşman olayım?
Ben Caner hocayı taklit ediyorum demek ha? Gidip bana 2 sene önce Yeşil Forum'da, geçen sene bu forumda açtığım konuları aratma istersen. Sen gir profilime ara, açtığım ilk konulardan biri. Ben Sherlock falanım ya, 2 sene önceden bugünü tahmin edip Caner hocayı taklit edeceğim öyle mi? Vallahi komiksiniz.

Hakkı Alkan'dan sonra en büyük fanboy sen olabilirsin bir markada. NVIDIA'nın planlı eskitmesine kalamam, boyun da eğemem boş bir marka. 6 senedir yeşil forumdayım istediğini gelip gösterebilirsin illaki cevabım olmuştur orada.

Hakkı Alkan'dan sonra en büyük fanboy sen olabilirsin bir markada. NVIDIA'nın planlı eskitmesine kalamam, boyun da eğemem boş bir marka. 6 senedir yeşil forumdayım istediğini gelip gösterebilirsin illaki cevabım olmuştur orada.

Eminim konularıma yazmışsındır. Peki sorayım sana, işe yaramayan bir cevap çok önemli mi gerçekten?

Troll gibi geliyor bu konular bana artık, ya ben aşırı şanslıyım ki bende bu sorun yok ya da bu kullanan arkadaşların kartları berbat bir şekilde üretilmiş de bu sorunlar başlarına geliyor.

Açtığım konular duruyor, kanıt niteliğinde değil mi? Gir incele görürsün trol mü değil mi?

Çok istiyorsan vereyim benim NVIDIA kartı, güzel güzel kullan.

İstiyorum. :gülümse:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.