Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@seeraddar, Boş muhabbet yapmana gerek yok, oyun nerede oynanmıyor aç göster bana. 6600XT ile şakır şakır Ultra ayarlarda istediğim oyunu 60+ üstü oynuyorum.

Teknoloji şans işidir NVIDIA alip patlayanda var AMD alıp da şu bu çöp demenin manası yok bazı ileri zekalar oraya buraya AMD çöp yazıyor sadece ve bunu yazarken miladi takvim çıkışından kalma sorunları dile getiriyorlar AMD yazılım hatası varsa elbet internette o driver ile ilgili bir ton yazı bulunuyor aynısı NVIDIA icinde var fakat 4060 7800XT'den nasıl daha iyi olacak bu saçmalık.

Teknoloji şans işidir NVIDIA alip patlayanda var AMD alıp da şu bu çöp demenin manası yok bazı ileri zekalar oraya buraya AMD çöp yazıyor sadece ve bunu yazarken miladi takvim çıkışından kalma sorunları dile getiriyorlar AMD yazılım hatası varsa elbet internette o driver ile ilgili bir ton yazı bulunuyor aynısı NVIDIA icinde var fakat 4060 7800XT'den nasıl daha iyi olacak bu saçmalık.

Böyle objektif yorumlar gerekiyor bana AMD'ye öfke kusmak değil.

@seeraddar, Boş muhabbet yapmana gerek yok, oyun nerede oynanmıyor aç göster bana. 6600XT ile şakır şakır Ultra ayarlarda istediğim oyunu 60+ üstü oynuyorum.

Bak senin gibi AMD AMD diyen herkesin ortak yönü, karşısındaki adam AMD'yi övmeyince karşısındakinin cümlelerini anlamıyor olmaları. Sana yazıyorum durumu anlatıyorum yetmiyor, kanıtlarım var diyorum , konularım var. Gir konularıma bak, çok sevdiğim AMD yazılımı çökmeyi raporla diyor. Ekran görüntüleri de var. Hatta sana video atayım yoksa yine konularıma bakmazsın ve reddedersin. Beklerim yani.
https://youtube.com/shorts/sMEYt9M9cDc?si=SPM0z0fJAZmnE-Mc

Böyle objektif yorumlar gerekiyor bana AMD'ye öfke kusmak değil.

1000 karttan biri arızalı ise, 3 tane arızalı kartın da bana denk gelmesi (1/1000)3=10−9 (yani 1 milyarda 1). Yani sen bu ihtimalin gerçekleşip AMD'nin sorunsuz olduğunu söylüyorsun.

Bak senin gibi AMD AMD diyen herkesin ortak yönü, karşısındaki adam AMD'yi övmeyince karşısındakinin cümlelerini anlamıyor olmaları. Sana yazıyorum durumu anlatıyorum yetmiyor, kanıtlarım var diyorum, konularım var. Gir konularıma bak, çok sevdiğim AMD yazılımı çökmeyi raporla diyor. Ekran görüntüleri de var. Hatta sana video atayım yoksa yine konularıma bakmazsın ve reddedersin. Beklerim yani.
https://youtube.com/shorts/sMEYt9M9cDc?si=SPM0z0fJAZmnE-Mc

1000 karttan biri arızalı ise, 3 tane arızalı kartın da bana denk gelmesi (1/1000)3=10−9 (yani 1 milyarda 1). Yani sen bu ihtimalin gerçekleşip AMD'nin sorunsuz olduğunu söylüyorsun.

Dostum AMD kart çıkarmayacağız dedi ve tutunca çıkardı demek ki güncelde sorun yok değil mi? 6650XT alıp sorunsuz kullananda gördüm ben zibilyon tane çözüm var elbet biri tutuyor.

• Beğendim
İfadeler: 144
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.