Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama artık abarttığınızı düşünüyorum.
Sorunumu çözer misiniz rica etsem? Veya gelin sistemleri takas edelim, 1 gün bi' oyun oynamaya çalışın kendiniz görün. Aklınıza gelebilecek bütün oyunlarda takılıyor. Bazı oyunlar oynanmayacak düzeyde.

Peki, abartıyorum madem o halde neden bu sorunu yaşayan kişiler NVIDIA'ya geçtiğinde sorunu çözüyor? Buna bir açıklamanız var mı? Priz mi bozuk bu durumda?

PC toplamayı bilmeyenler sorun yaşıyor doğal olarak.
Hazır sistem aldım, git İtopya'ya söyle PC toplamayı öğrensinler. Ne kadar saçma bir yorum şu ya... Tamam siz dışında kimse bir şey bilmiyor. Sorun yaşayan kim varsa da bir şey bilmiyordur, kesinlikle üründe sorun yoktur. Bir kullanıcı hiçbir şekilde hiçbir üründe sorun ya-şa-ya-maz!

Arkadaşlar kapı sıkışmış kapı açılmıyor.
-Kapı dediğin açılır, siz kapıyı açmayı bilmiyorsunuz. Kapı toplamayı bilmiyorsunuz sizi reziller (!)

Sorunumu çözer misiniz rica etsem? Veya gelin sistemleri takas edelim, 1 gün bi' oyun oynamaya çalışın kendiniz görün. Aklınıza gelebilecek bütün oyunlarda takılıyor. Bazı oyunlar oynanmayacak düzeyde.

Peki, abartıyorum madem o halde neden bu sorunu yaşayan kişiler NVIDIA'ya geçtiğinde sorunu çözüyor? Buna bir açıklamanız var mı? Priz mi bozuk bu durumda?
Ben Linux ile çözülmesini tavsiye ediyorum genelde fakat haklısınız, bir şeyler saçma şekilde bozuk.

Daha iyi PSU ya da anakart ile cozeni de duymuştum.

Sizi penguenli tarafa götürmeden bana rahat yok hocam 😁

6xxx serisi kartlarda Witcher 3 DX11'i ve Witcher 2'yi test eder misiniz?
İki oyun da yok bende. YouTube'da vardır testleri neden benden istediniz?
en fazla sorun yaşadığım RX 6600XT'ydi. Bu sebeple iade edip RTX 4060 aldım.
6600XT'ye geçmek çok isterim ancak F/P dengesi RX6600 kadar iyi değil. GTA5'de tam aradığım performansı veren kart. Yine de 4060 da güzel bir kart bütçe varsa tercih edilir.

Son düzenleme:
Hazır sistem aldım, git İtopya'ya söyle PC toplamayı öğrensinler. Ne kadar saçma bir yorum şu ya... Tamam siz dışında kimse bir şey bilmiyor. Sorun yaşayan kim varsa da bir şey bilmiyordur, kesinlikle üründe sorun yoktur. Bir kullanıcı hiçbir şekilde hiçbir üründe sorun ya-şa-ya-maz!

Arkadaşlar kapı sıkışmış kapı açılmıyor.
-Kapı dediğin açılır, siz kapıyı açmayı bilmiyorsunuz. Kapı toplamayı bilmiyorsunuz sizi reziller (!)

Elimde ASUS GTX 780 var istersen ekran kartın ile takas edelim :)

Sorunlu kart denk gelmiştir NVIDIA'da da denk gelebilirdi. Örnek veriyorum NVIDIA'da 100 kartta 1 tane sorun çıkartıyorsa AMD'de 100 kartta 5 tanesi sorun çıkarıyor. NVIDIA 5 kat gömlek daha üstün AMD'den. Sattığım RX570 ile ilk başta sorun yaşadı arkadaş. Tam neydi sorun hatırlamıyorum. Sistemide i3 3.nesil falandı. Ben baktığımda sistemle alakalı sorun olduğunu düşündüm. RAM'i değiştireceğini söyledi. Ondan sonra aradan bayağı bir zaman geçti bana işlemci satıyor musun diye sordu. Sonra tekrar sordum ne yaptın diye sistemi yeniledim kart taş gibi sorun yaşamıyorum dedi. 5600, B450 ve 2x8GB RAM'lerimi sattım. Aradan birkaç ay geçti dün 23:00 civarı tekrar mesaj attı. Ekran kartı var mı elinde diye upgrade yapacağım dedi. RX 5700 XT düşünüyormuş. Bende elimde olmadığını RX6600 almasını tavsiye ettim. Yani işin özü sistemden kaynaklı veya şansa size kötü kart denk gelmiş olabilir.

Bayağı uzun süre RX 480 ve 6600 XT kullandım, 480'e macun bakımı yapmamam nedeniyle ısındığı için ince undervolt ayarlarıyla uğraşırken cinnet geçirmem dışında bir şey yaşatmadılar bana. 3070 ve 3070Ti kullandım son zamanlarda, 3070'le bayağı problem yaşadım. Benim açımdan 6600 XT çok daha sorunsuz bir karttı. WHQL sürücülerden kopmamayı ve stabil bir sürüm varken diğerine hemen geçmemeyi öğrenmek lazım biraz AMD kullanırken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.