Geraltın kılıcı
Üstün
"Sorunsuz." demeniz mantıksız geldi.Size demedim ki ben genel konuştumneden üstünüze alındınız?
"Sorunsuz." demeniz mantıksız geldi.Size demedim ki ben genel konuştumneden üstünüze alındınız?
Sorunumu çözer misiniz rica etsem? Veya gelin sistemleri takas edelim, 1 gün bi' oyun oynamaya çalışın kendiniz görün. Aklınıza gelebilecek bütün oyunlarda takılıyor. Bazı oyunlar oynanmayacak düzeyde.
Hazır sistem aldım, git İtopya'ya söyle PC toplamayı öğrensinler. Ne kadar saçma bir yorum şu ya... Tamam siz dışında kimse bir şey bilmiyor. Sorun yaşayan kim varsa da bir şey bilmiyordur, kesinlikle üründe sorun yoktur. Bir kullanıcı hiçbir şekilde hiçbir üründe sorun ya-şa-ya-maz!PC toplamayı bilmeyenler sorun yaşıyor doğal olarak.
Ben Linux ile çözülmesini tavsiye ediyorum genelde fakat haklısınız, bir şeyler saçma şekilde bozuk.Sorunumu çözer misiniz rica etsem? Veya gelin sistemleri takas edelim, 1 gün bi' oyun oynamaya çalışın kendiniz görün. Aklınıza gelebilecek bütün oyunlarda takılıyor. Bazı oyunlar oynanmayacak düzeyde.
Peki, abartıyorum madem o halde neden bu sorunu yaşayan kişiler NVIDIA'ya geçtiğinde sorunu çözüyor? Buna bir açıklamanız var mı? Priz mi bozuk bu durumda?
İki oyun da yok bende. YouTube'da vardır testleri neden benden istediniz?6xxx serisi kartlarda Witcher 3 DX11'i ve Witcher 2'yi test eder misiniz?
6600XT'ye geçmek çok isterim ancak F/P dengesi RX6600 kadar iyi değil. GTA5'de tam aradığım performansı veren kart. Yine de 4060 da güzel bir kart bütçe varsa tercih edilir.en fazla sorun yaşadığım RX 6600XT'ydi. Bu sebeple iade edip RTX 4060 aldım.
Senin için memlekete döndüğümde deneyeceğim hadi, içimizde kalmasınSizi penguenli tarafa götürmeden bana rahat yok hocam.
Hazır sistem aldım, git İtopya'ya söyle PC toplamayı öğrensinler. Ne kadar saçma bir yorum şu ya... Tamam siz dışında kimse bir şey bilmiyor. Sorun yaşayan kim varsa da bir şey bilmiyordur, kesinlikle üründe sorun yoktur. Bir kullanıcı hiçbir şekilde hiçbir üründe sorun ya-şa-ya-maz!
Arkadaşlar kapı sıkışmış kapı açılmıyor.
-Kapı dediğin açılır, siz kapıyı açmayı bilmiyorsunuz. Kapı toplamayı bilmiyorsunuz sizi reziller (!)
Sorunumu çözer misiniz rica etsem? Veya gelin sistemleri takas edelim, 1 gün bi' oyun oynamaya çalışın kendiniz görün. Aklınıza gelebilecek bütün oyunlarda takılıyor. Bazı oyunlar oynanmayacak düzeyde.
Peki, abartıyorum madem o halde neden bu sorunu yaşayan kişiler NVIDIA'ya geçtiğinde sorunu çözüyor? Buna bir açıklamanız var mı? Priz mi bozuk bu durumda?