AMD ekran kartları cidden sorunlu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 137
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    amd ekran
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte arkadaşlara sistem kaynaklı olabilecek sorunları hemen ekran kartına yüklememeleri gerektiğini anlatmaya çalıyoruz

Sorunlu kart denk gelmiştir.

Hadi bana sorunlu denk gelmiş olsun. Bu arkadaş 3 farklı RX 6700/XT ekran kartını sisteminde test etti, üçünde de stutter sorunu yaşadı. En son para iadesi yapılmış tarafına. NVIDIA aldım, çözüldü diyor.

Sizce de garip değil mi peki bu? Tamam sorun AMD ekran kartında olmasın, kart süper. Sorun neyde o halde? Sizin arabanızın sağ ön tekerinden takır tukur sesler geliyor, siz gidip tekeri değiştiriyorsunuz ve sorunuz çözülüyor. Gidip suçu bagaj kapağına mı atarsınız?

İşte arkadaşlara sistem kaynaklı olabilecek sorunları hemen ekran kartına yüklememeleri gerektiğini anlatmaya çalıyoruz
Adama ekran kartı değiştirince sorun çözüldü diyoruz, hâlâ sisteminiz sorunlu, siz sistem toplamayı bilmiyorsunuz diyor... Recep Baltaş kalk, büyüğün geldi. Karşınızda Türkiye'nin en iyi PC toplayıcısı DartVader1!

+PC toplamadım, hazır sistem aldım.
-Sen PC toplamayı bilmiyorsun, Windows'u tersten kurmuşsun! DDU ile sürücüyü kaldır yeniden kur. Senin PSU bozuktur!

AMD ekran kartları cidden sorunlu mu? Ayrıca işlemcilerin de bu tür sorunları var mı?

Hayır, hiçbir sorunu yok. AMD ekran kartı almıyorsam bu sorunlu olduğundan korktuğum için değil, benim ihtiyacımı karşılayacak ürünler üretmediği içindir. Yazılım, yapay zeka konusunda hangi firma daha öndeyse onun ürünlerini tercih ediyorum. Bugün AMD NVIDIA'dan daha iyi bir teknoloji çıkarırsa, neden fanboyluk yapıp, NVIDIA alayım? Hangi firma işime gelen ürün üretirse onun ürününü alırım. Sonuçta firmalar benim babamın oğlu değil.

Hangi nvidia kartı almış?

@Caner Uncu dostum, yorumları okumaya pek vaktim yok da sorunun ne olduğunu anlayamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…