DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
İşte arkadaşlara sistem kaynaklı olabilecek sorunları hemen ekran kartına yüklememeleri gerektiğini anlatmaya çalıyoruz
Sorunlu kart denk gelmiştir NVIDIA'da da denk gelebilirdi. Örnek veriyorum NVIDIA'da 100 kartta 1 tane sorun çıkartıyorsa AMD'de 100 kartta 5 tanesi sorun çıkarıyor. NVIDIA 5 kat gömlek daha üstün AMD'den. Sattığım RX570 ile ilk başta sorun yaşadı arkadaş. Tam neydi sorun hatırlamıyorum. Sistemide i3 3.nesil falandı. Ben baktığımda sistemle alakalı sorun olduğunu düşündüm. RAM'i değiştireceğini söyledi. Ondan sonra aradan bayağı bir zaman geçti bana işlemci satıyor musun diye sordu. Sonra tekrar sordum ne yaptın diye sistemi yeniledim kart taş gibi sorun yaşamıyorum dedi. 5600, B450 ve 2x8GB RAM'lerimi sattım. Aradan birkaç ay geçti daha 23:00 civarı tekrar mesaj attı. Ekran kartı var mı elinde diye upgrade yapacağım dedi. RX 5700 XT düşünüyormuş. Bende elimde olmadığını RX6600 almasını tavsiye ettim. Yani işin özü sistemden kaynaklı veya şansa size kötü kart denk gelmiş olabilir.