Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte arkadaşlara sistem kaynaklı olabilecek sorunları hemen ekran kartına yüklememeleri gerektiğini anlatmaya çalıyoruz:)

Sorunlu kart denk gelmiştir NVIDIA'da da denk gelebilirdi. Örnek veriyorum NVIDIA'da 100 kartta 1 tane sorun çıkartıyorsa AMD'de 100 kartta 5 tanesi sorun çıkarıyor. NVIDIA 5 kat gömlek daha üstün AMD'den. Sattığım RX570 ile ilk başta sorun yaşadı arkadaş. Tam neydi sorun hatırlamıyorum. Sistemide i3 3.nesil falandı. Ben baktığımda sistemle alakalı sorun olduğunu düşündüm. RAM'i değiştireceğini söyledi. Ondan sonra aradan bayağı bir zaman geçti bana işlemci satıyor musun diye sordu. Sonra tekrar sordum ne yaptın diye sistemi yeniledim kart taş gibi sorun yaşamıyorum dedi. 5600, B450 ve 2x8GB RAM'lerimi sattım. Aradan birkaç ay geçti daha 23:00 civarı tekrar mesaj attı. Ekran kartı var mı elinde diye upgrade yapacağım dedi. RX 5700 XT düşünüyormuş. Bende elimde olmadığını RX6600 almasını tavsiye ettim. Yani işin özü sistemden kaynaklı veya şansa size kötü kart denk gelmiş olabilir.

1726593374947.webp

Hadi bana sorunlu denk gelmiş olsun. Bu arkadaş 3 farklı RX 6700/XT ekran kartını sisteminde test etti, üçünde de stutter sorunu yaşadı. En son para iadesi yapılmış tarafına. NVIDIA aldım, çözüldü diyor.

Sizce de garip değil mi peki bu? Tamam sorun AMD ekran kartında olmasın, kart süper. Sorun neyde o halde? Sizin arabanızın sağ ön tekerinden takır tukur sesler geliyor, siz gidip tekeri değiştiriyorsunuz ve sorunuz çözülüyor. Gidip suçu bagaj kapağına mı atarsınız?

İşte arkadaşlara sistem kaynaklı olabilecek sorunları hemen ekran kartına yüklememeleri gerektiğini anlatmaya çalıyoruz:)
Adama ekran kartı değiştirince sorun çözüldü diyoruz, hâlâ sisteminiz sorunlu, siz sistem toplamayı bilmiyorsunuz diyor... Recep Baltaş kalk, büyüğün geldi. Karşınızda Türkiye'nin en iyi PC toplayıcısı DartVader1!

+PC toplamadım, hazır sistem aldım.
-Sen PC toplamayı bilmiyorsun, Windows'u tersten kurmuşsun! DDU ile sürücüyü kaldır yeniden kur. Senin PSU bozuktur!

AMD ekran kartları cidden sorunlu mu? Ayrıca işlemcilerin de bu tür sorunları var mı?

Hayır, hiçbir sorunu yok. AMD ekran kartı almıyorsam bu sorunlu olduğundan korktuğum için değil, benim ihtiyacımı karşılayacak ürünler üretmediği içindir. Yazılım, yapay zeka konusunda hangi firma daha öndeyse onun ürünlerini tercih ediyorum. Bugün AMD NVIDIA'dan daha iyi bir teknoloji çıkarırsa, neden fanboyluk yapıp, NVIDIA alayım? Hangi firma işime gelen ürün üretirse onun ürününü alırım. Sonuçta firmalar benim babamın oğlu değil.

Eki Görüntüle 83914

Hadi bana sorunlu denk gelmiş olsun. Bu arkadaş 3 farklı RX 6700/XT ekran kartını sisteminde test etti, üçünde de stutter sorunu yaşadı. En son para iadesi yapılmış tarafına. NVIDIA aldım, çözüldü diyor.

Sizce de garip değil mi peki bu? Tamam sorun AMD ekran kartında olmasın, kart süper. Sorun neyde o halde? Sizin arabanızın sağ ön tekerinden takır tukur sesler geliyor, siz gidip tekeri değiştiriyorsunuz ve sorunuz çözülüyor. Gidip suçu bagaj kapağına mı atarsınız?
Hangi nvidia kartı almış?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.