Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun yaşadım diyenden çok sorun yaşamadım diyen var.
Tamam, ben de zaten bütün kartları sorunlu diye ifade kullanmadım. Biz sorun yaşıyoruz, sorun da kartta diyoruz. Burada suçlu biz değiliz, AMD. Kartı ben üretmedim, piyasaya ben sürmedim.

Her oyunda %1 ve %0,1 değerlerim yerlerde sürünüyor. Denemediğim şey kalmadı bakın, çözülmüyor. Eski kartımı taktım, Hellblade girdim ve RX 6600 ile drop yediğim yerlerde drop yemedi oyun.

Tamam, ben de zaten bütün kartları sorunlu diye ifade kullanmadım. Biz sorun yaşıyoruz, sorun da kartta diyoruz. Burada suçlu biz değiliz, AMD. Kartı ben üretmedim, piyasaya ben sürmedim.
Sorunlu kart size denk gelmiş o zaman. Geçmiş olsun demekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Witcher 3'ü nasıl deneyimlemediniz? Dünyanın en iyi hikayesine sahip oyun baş rol karakterine sahip.
Ben yaşlıyım biraz oynarsam Mafia 1 ve GTA oynuyorum çoğunlukla web'de vakit geçiririm zaten.
Yeni çıkan oyunları pek bilmem.
Aldığım donanımı da fiyat performans olup olmamasına bakarak alırım.
Evrendeki en fp işlemci Ryzen 5500 ve kainattaki en fp ekran kartı olan Rx6600 ikilisini kullanıyorum.

Bizler! Bu AMD adlı firmanın DX9 ve DX11 ve Slutter gibi sorunlarını çözmesini ve Shader Cache ayarının kendimize optimize edebileceğimiz bir şekilde ayarlanabilmesini istiyoruz! He bide düşük segment AMD kartların bazılarında AFMF 2 düzgün çalışmıyor. Bununda düzeltimesini istiyoruz! Şayet benki bu sorunlara muvaffak olmuş kimseleri görünce duygulanıyorum! Benki sorun istemiyorum/istemiyoruz!

Ben yaşlıyım biraz oynarsam Mafia 1 ve GTA oynuyorum çoğunlukla web'de vakit geçiririm zaten.
Yeni çıkan oyunları pek bilmem.
Aldığım donanımı da fiyat performans olup olmamasına bakarak alırım.
Evrendeki en fp işlemci Ryzen 5500 ve kainattaki en fp ekran kartı olan Rx6600 ikilisini kullanıyorum.
Bence en F/P ekran kartı 6600 değil. Arc A750 ama onda da sorunlar var.

Elimden 5 tane RX 6600 (3 farklı model) RX 570, 5500XT, R7 240 geçti hiçbirinde sorun yaşamadım. Mining yaptığım dönemde de AMD kullandım yine de sorun çıkartmadı. Her kartta ve her driver sürümünde yapacak diye bir şey yok.
Iste bazi istatistik bilimi konusunda eksik arkadaslarin dustukleri yanilgi burada. Tabi herkes sayisal okumuyor.

Belki dunya genelinde yuz milyonlarca satti bu kartlar. Bunlarin %10'u bile problemli olsa AMD'yi yok ederdi piyasa. Sorun yasiyor, forumda kendisi gibi bir kac kisi goruyor ve cesaret alip her konuda "AMD cekilsin piyasadan, bir daha kart yapmasin, yok olsun, cop, rezil, asla alinmaz" diye basliyorlar. Halbuki forumlarin amaci zaten sorun cozmek. Forumda zaten sorunlu kisileri gorursun. Sorun cozmek icin girilen bir yerden dogru duzgun veri toplayamazsin. Forumda da zaten sorun yasamiyorum diyen daha cok kisi var gibi goruyorum ben :rofl:

Iste bazi istatistik bilimi konusunda eksik arkadaslarin dustukleri yanilgi burada. Tabi herkes sayisal okumuyor.

Belki dunya genelinde yuz milyonlarca satti bu kartlar. Bunlarin %10'u bile problemli olsa AMD'yi yok ederdi piyasa. Sorun yasiyor, forumda kendisi gibi bir kac kisi goruyor ve cesaret alip her konuda "AMD cekilsin piyasadan, bir daha kart yapmasin, yok olsun, cop, rezil, asla alinmaz" diye basliyorlar. Halbuki forumlarin amaci zaten sorun cozmek. Forumda zaten sorunlu kisileri gorursun. Sorun cozmek icin girilen bir yerden dogru duzgun veri toplayamazsin. Forumda da zaten sorun yasamiyorum diyen daha cok kisi var gibi goruyorum ben :rofl:
Hocam gidin DX11 Witcher 3'te ve Witcher 2'de test edin göreceğim ben sizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.